Become a MacRumors Supporter for $25/year with no ads, private forums, and more!

rxl125

macrumors regular
Original poster
Apr 15, 2006
244
0
I just got a new iphone and my comcast outgoing mail does not work on edge or wifi. I changed the outgoing port to465@ 25...why would a new phone matter?
 

rxl125

macrumors regular
Original poster
Apr 15, 2006
244
0
Port 465 doesn't work for me... I don't get it. This did not happen with my old phone
 
Comment

nickspohn

macrumors 68040
Jun 9, 2007
3,592
0
Are you using SSL on the outgoing?

Make sure you are entering your password info correct.


Comcast also has an online help thing where you can talk to someone. Try using that.
 
Comment

BullittMustang

macrumors 6502a
Mar 27, 2008
583
82
I just got a new iphone and my comcast outgoing mail does not work on edge or wifi. I changed the outgoing port to465@ 25...why would a new phone matter?


I have comcast mail and I didn't enter any numbers after the smtp just enter it like this.

Host name smtp.comcast.net
username
password
 
Comment

rxl125

macrumors regular
Original poster
Apr 15, 2006
244
0
I have comcast mail and I didn't enter any numbers after the smtp just enter it like this.

Host name smtp.comcast.net
username
password

tried that and i get Cannot send mail the connection to the outgoing
 
Comment

BullittMustang

macrumors 6502a
Mar 27, 2008
583
82
Thats weird. I entered mine for both the incoming and out going without any numbers I checked the settings on my phone and now there is a :25 at the end, it looks like this now
host name
smtp.comcast.net:25
 
Comment

rxl125

macrumors regular
Original poster
Apr 15, 2006
244
0
what works for me now is to put my email address with @comcast.net in the outgoing server login with my password... Before I wasn't putting the @comcast.net... Not sure why that works.
 
Comment
Register on MacRumors! This sidebar will go away, and you'll see fewer ads.