Command & Conquer 3 Settings

Discussion in 'Mac and PC Games' started by bradc, Sep 16, 2007.

  1. bradc macrumors 6502

    Joined:
    Mar 17, 2006
    Location:
    Canader eh
    #1
    Hey I'm just wondering what everyone else out there is running in terms of settings, post your specs too!

    Mac Pro 2xDual Cores @ 3.0Ghz
    10Gb RAM
    150Gb 10,000rpm
    1900XT Radeon
    2560x1600

    With this I believe I have all settings up except shadows & animations at Medium.
     
  2. Spartan-117 macrumors newbie

    Spartan-117

    Joined:
    Jun 15, 2007
    #2
    macbook:
    2.16Ghz
    intel 945
    2Gb DDR2 667
    bootcamp

    Min res / min settings

    manages just about solid 30fps besides the nod nuke...

    PC/rendering machine (windows machine)
    Q6600 slight Oc
    2GB DDR2 800
    75Gb raptor 10,000rpm
    250Gb slave 7200rpm
    XFX 8800GTS 320mb
    2560 x 1024 res
    Max settings all round 16AA :)

    never get noticeable lag even in the nod nuke :D :D
     
  3. Freyqq macrumors 68040

    Joined:
    Dec 13, 2004
    #3
    macbook pro

    2.2 ghz stock



    MAX SETTINGS 1440x900 with no AA

    ~20 fps depending on the situation.....completely playable and looks fantastic
     
  4. SupadudeX macrumors member

    Joined:
    Nov 7, 2006
    #4
    10 Gb RAM?! What are you doing with that machine?
     
  5. bradc thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Mar 17, 2006
    Location:
    Canader eh
    #5
    You name it:p Mathematica, Matlab, Flash, Photoshop, iWeb, iPhoto, MS Office, Final Cut, iTunes, Safari, VLC, Vonage VOIP, Mail, Movies & TV Shows, Dreamweaver, Transit, Adium, Stocks & Day Trading etc etc


    That's where you have me beat, video card. When my screen gets full of buildings, units, gunfire it slightly slows down.

    How do I tell the FPS?

    And boy does the video card heat up!

    Amazing game!
     
  6. Spartan-117 macrumors newbie

    Spartan-117

    Joined:
    Jun 15, 2007
    #6
    FRAPs :) useful program ^^

    but on my pc my 3rd party Nvida drivers also support the display of FPS :) rival tuner :) give it a look if ur a nvidia card user ^^ it's much better than the normal drivers :) much better control over the card :)


    when the game is maxed out with full AA the screen gets over whelmed with the environmental effects ... special that 5 player map you get as stock with the game, love the glass effects / shimmer of the force fields ^^ rail guns look amazing too :)

    Actually it my graphics card is ok with rival tuner I have set up my own custom fan config, so at moment in an open case it's 67C the ambient reader of room is about 18C, cpu is at 49-48-45-45 temps will all fall loads as soon as my P182 arrives :)
     
  7. iLao macrumors member

    iLao

    Joined:
    Dec 26, 2007
    Location:
    Slovenia
    #7
    In C&C 3 i have very ugly shadows. Can that be fixed somehow?:confused:

    ..i have very high settings on shadows.
     
  8. oseary macrumors member

    Joined:
    Sep 12, 2007
    Location:
    Columbia, MO
    #8
    MB Pro, 2.16, 120GB HD, 2G RAM, Leopard

    I run all of it on low... Should I be able to run it on better settings? I'm not too picky as it still looks great on low!
     
  9. bigandy macrumors G3

    bigandy

    Joined:
    Apr 30, 2004
    Location:
    Murka
    #9
    i'd like to know that too....

    I've got the same spec - 15" C2D 2.16, and it works fine on either the internal 1440x900 with default settings. I'm going to check it out soon on the external 20" (1680x1050) with high settings.

    The fans go mental, but it looks great :)
     
  10. Freyqq macrumors 68040

    Joined:
    Dec 13, 2004
    #10
    download FRAPS. bootcamp only. idk if there is a mac equivalent.
     

Share This Page