Compass App is in the Newsstand

Discussion in 'iOS 5 and earlier' started by sweigner, Nov 22, 2011.

  1. sweigner macrumors regular

    sweigner

    Joined:
    Mar 1, 2008
    Location:
    North Wales
    #1
    So I restored my iPhone 4 to give to my wife and now the Compass App is in the Newsstand "folder". Does anyone know how to get it out without having to restore again?
     
  2. soco macrumors 68030

    soco

    Joined:
    Dec 14, 2009
    Location:
    Yardley, PA
    #2
    This is kind of hilarious, and equally weird. Can you upload a screenshot?
     
  3. Ashwood11 macrumors 65816

    Joined:
    Nov 10, 2010
    Location:
    US
    #3
    Newsstand is a folder. You should be able to drag it out.
     
  4. sweigner thread starter macrumors regular

    sweigner

    Joined:
    Mar 1, 2008
    Location:
    North Wales
    #4
    I found it quite hilarious and weird as well. I'll upload a screen shot later tonight when I get home. My Wife currently has the phone.
     
  5. soco macrumors 68030

    soco

    Joined:
    Dec 14, 2009
    Location:
    Yardley, PA
    #5
    I think if he could just drag it out, he wouldn't have posted. Then again, I've handled my fair share of "Is the computer plugged in?" situations myself. So you never know. :p
     
  6. sweigner thread starter macrumors regular

    sweigner

    Joined:
    Mar 1, 2008
    Location:
    North Wales
    #6
    That what I was going with. When I try to remove it it just stays in the folder.
     
  7. Pedro Julio macrumors member

    Joined:
    Oct 24, 2011
    Location:
    Sometimes NC, Sometimes PA
    #7
    Just tried putting my compass in the newsstand. Wouldn't go.
     
  8. sweigner thread starter macrumors regular

    sweigner

    Joined:
    Mar 1, 2008
    Location:
    North Wales
    #8
    Pedro, I didn't put the Compass into the Newsstand, it wound up there after I performed a restore.
     
  9. rKunda macrumors 65816

    rKunda

    Joined:
    Jul 14, 2008
    #9
    I wish I could dump my unused Apple apps in Newstand!
     
  10. Night Spring macrumors G5

    Night Spring

    Joined:
    Jul 17, 2008
    #10
    You could try "Reset Home Screen Layout." You'd lose any folders and icon layout you have now, though.

    Do take a screenshot before you try, I'd love to see this, also!
     
  11. Pedro Julio macrumors member

    Joined:
    Oct 24, 2011
    Location:
    Sometimes NC, Sometimes PA
    #11
    No, I know. I was just curious to see if it could be done manually. Kind of a novel glitch you got there. Maybe it increases the value. Like a three legged buffalo nickel or something.
     
  12. sweigner thread starter macrumors regular

    sweigner

    Joined:
    Mar 1, 2008
    Location:
    North Wales
  13. Thetonyk123 macrumors 68000

    Thetonyk123

    Joined:
    Aug 14, 2011
    Location:
    Earth
    #13
    wow haven't seen that before.
     
  14. thewitt macrumors 68020

    thewitt

    Joined:
    Sep 13, 2011
    #14
    Nice Photoshop. The icon is in the wrong place though...
     
  15. sweigner thread starter macrumors regular

    sweigner

    Joined:
    Mar 1, 2008
    Location:
    North Wales
    #15
    Ahhhh the DB posting. Well here is video proof also.

    http://youtu.be/oXMnCuj3RJM

    DB, if I was THAT good in Photoshop, I doubt I would be as dumb as your comment and put the icon in the wrong place. tool :D
     
  16. lfc macrumors regular

    Joined:
    Oct 20, 2010
    Location:
    Australia
  17. sweigner thread starter macrumors regular

    sweigner

    Joined:
    Mar 1, 2008
    Location:
    North Wales
    #17
    Yes it works fine, just can't remove it.
     

Share This Page