Computer restarts as new install EVERY TIME

Discussion in 'OS X Mountain Lion (10.8)' started by Böhme417, Jul 25, 2012.

  1. Böhme417 macrumors 6502

    Joined:
    Mar 11, 2009
    #1
    I think the title is fairly self-explanatory, but... I installed ML onto a new SSD. I got everything set up how I wanted it. I moved my data I wanted moved over from an external drive. Everything was working perfectly until...

    I restarted my computer. My user account popped up with the correct picture and name already there, but after typing in my password, I was prompted through setting up iCloud and everything else, as if I had just installed. It logs me in, and it's the new install desktop - generic dock, background, default settings, etc. WTF?! Of course, that would send me into a panic, as I thought I had wasted all of my time and all of my stuff was gone (not really gone, but just not on the computer). However, I have been digging around, and the computer seems to report that the space I used up earlier is still used. So, is my stuff there, or isn't it? I only have one user account but I can't seem to access anything.

    I've restarted three times, hoping it might fix something, but the result is the same each time.
     
  2. Böhme417 thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Mar 11, 2009
    #2
    For some reason, there are two users in the users folder - "Name" and "Name1." It keeps using "Name1," but all of my stuff is under "Name." Does anyone know why? There is only one user account other than Guest.
     

Share This Page