Connect to Itunes to Use Push Notifications

Discussion in 'iOS 7' started by fritzov, Sep 18, 2013.

  1. fritzov macrumors member

    Joined:
    Jan 11, 2009
    #1
    Since updating my iPhone4s to iOS7 i get this messages when open a application.

    How do i solve this problem?

    "Connect to Itunes to Use Push Notifications"
     
  2. joesegh macrumors regular

    Joined:
    Jun 17, 2009
    Location:
    New Jersey, USA
    #2
    Having the exact same issue, not sure what to do here. Signed in and out of iTunes on the device, and have re-synced to my computer several times. No change.
     
  3. Daveoc64 macrumors 601

    Joined:
    Jan 16, 2008
    Location:
    Bristol, UK
    #3
    It's really strange for you guys to be getting that error message.

    That was what came up on an iPod touch if you hadn't activated it using iTunes.

    You can't use an iPhone without activating it, so for that error to show up, something has gone pretty wrong!
     
  4. C DM macrumors Westmere

    Joined:
    Oct 17, 2011
    #4
    You might need to restore from a backup to get that to go away.
     
  5. joesegh macrumors regular

    Joined:
    Jun 17, 2009
    Location:
    New Jersey, USA
    #5
    Restored from a backup via iTunes. Didn't go away. I've reset the device every which way I know how.

    I guess my next shot is to completely wipe it then restore from backup, but I'm not exactly pumped to try to do that...
     
  6. fritzov, Sep 18, 2013
    Last edited: Sep 18, 2013

    fritzov thread starter macrumors member

    Joined:
    Jan 11, 2009
    #6
    This is very frustrating-

    A restore from back up does not remove the issue for me.


    Looks like i as well have to erase the phone and then restore.
     
  7. TomiY1 macrumors member

    TomiY1

    Joined:
    Sep 13, 2008
    Location:
    San Diego, CA
    #7
    I just updated m iphone 5 to ios7 and im having the same popup come up on many apps at the moment. Any suggestions aside from restoring from backup? Could it be the apps themselves? = /
     
  8. joesegh macrumors regular

    Joined:
    Jun 17, 2009
    Location:
    New Jersey, USA
    #8
    I did a complete wipe and then restored (don't forget to make a backup before you do this!) and it fixed the issue.
     
  9. khay0509 macrumors newbie

    Joined:
    Sep 19, 2013
    #9
    When you restore it were your pictures and contacts removed?
     
  10. russellelly macrumors regular

    Joined:
    Jun 23, 2006
    Location:
    Glasgow, UK
    #10
    I'm getting this on my iPad. It's made Dropbox competent unusable, since it just pops up in an infinite loop. Had to hard reset to even quit it.

    My iPhone was fine, updated the same way. I'm not near my Mac for a few days, this is really inconvenient :(
     
  11. Singh7 macrumors newbie

    Joined:
    Sep 19, 2013
    #11
    Hi,

    I had this issue and registered to help you guys out!

    I googled and googled since I downloaded the GM, I thought syncing to itunes 11.1 would fix it but it didn't, I came across a forum the other day where someone had posted a quick fix.

    http://forums.imore.com/ios-7/25747...beta-1-imessage-facetime-issues-resolved.html

    Heres a copy and paste:

    Download RedSn0w from the following links:
    Mac OSx:
    Windows:
    Connect your iDevice to the computer with the USB cable
    Open RedSn0w
    Click on "Extras"
    Click on "Even More"
    Click on "Deactivate"
    Now your iDevice is deactivated and should show an activation screen
    Open iTunes on your computer
    iTunes should detect that the iDevice is connected and try to activate it
    If all is good and apple sends the activation tickets, your iDevice goes back to normal, only this time - with Push Capability.

    I did this and it started working without the message straight away, obviously I cannot say whether it will fix it or not for you, so do it at your own risk, but its worked for everyone on that forum.
     
  12. tt66 macrumors newbie

    Joined:
    Sep 19, 2013
    #12
    This fixed it for me, the interesting thing this is that the mediator on the apple forums is deleting posts that mention this fix - how evil is that?

    Some poor guy has been restoring all day, i posted this fix and my post was removed!

    Apple should fix this but instead they put effort into stopping people using a tool that the Red Snow guys have put together - bad apple!
     
  13. Ariadnek macrumors newbie

    Joined:
    Sep 20, 2013
    #13
    How do you wipe out your phone? If that works, I've tried almost everything.
     
  14. russellelly macrumors regular

    Joined:
    Jun 23, 2006
    Location:
    Glasgow, UK
    #14
    The 'deactivate' button is ghosted for me :(

    I can't even backup to my Mac, getting an error 'a session could not be started'. This is really driving me crazy.
     

Share This Page