Connection problems with Azureus

Discussion in 'Mac Apps and Mac App Store' started by xfusejc, Jan 21, 2008.

  1. xfusejc macrumors 6502

    Joined:
    Dec 29, 2006
    #1
    Everytime I'm downloading a torrent lately, Azureus lists it with a "yellow" face. Accordingly, that means "the tracker is okay, you're connected to peers but you don't have a remote connection. You may have a NAT problem if your torrents stay yellow all the time."

    Now, this is also happening when I upload, and even though I've given it a great upload speed limit, the thing barely goes above 10kb/s.

    Basically, I need a fix for this. I've been looking through Google searchs and most seem to suggest something about incoming/outgoing ports, but that's getting me nowhere with how computer savvy I am (read: not at all.)

    If anyone could help :)

    I'm using Leopard and a Extreme Base Station.
     
  2. captainkatanga macrumors newbie

    Joined:
    Jan 21, 2008
    #2
    Hello, I'm new around.
    I have a iMac running MacOsx10.4.10. Use Azureus for torrents. I am having also a big problem in uploading. And I can't undestand why. Here are some topics of this matter:
    - All downloads work fine, with good speeds, but the uploads just don't move. No seeding, as far as I can understand.
    - Testing port: always NAT error/connection refused (despite changing ports dozens of times; no, no port 6881)
    - Upload speed: unlimited.
    - Even created a static IP (don't know if I did it well, to be honest) and, even that way, no results (downloads working well, uploads not working at all).
    Sorry, but I am desperate, dunno anything else to do. Can anyone help us? Thank you very much,
    Captain Katanga
     

Share This Page