Console logs help

Discussion in 'macOS' started by nigameash, Nov 12, 2009.

  1. nigameash macrumors 6502

    Joined:
    Dec 6, 2008
    Location:
    Space: The Final Frontier
    #1
    Snow leopard hangs quite frequently for me so I thought I'd go through the logs.

    Here's what they say-

    09-11-13 3:06:42 AM Mail[1810] Attaching observer
    09-11-13 3:06:42 AM Mail[1810] Deciding whether to redo bindings... I have: done
    09-11-13 3:09:22 AM com.apple.Dock.agent[92] Fri Nov 13 03:09:22 1337.local Dock[92] <Error>: kCGErrorIllegalArgument: CGSSetWindowTransformsAtPlacement: Failed
    09-11-13 3:09:22 AM com.apple.Dock.agent[92] Fri Nov 13 03:09:22 1337.local Dock[92] <Error>: kCGErrorFailure: Set a breakpoint @ CGErrorBreakpoint() to catch errors as they are logged.
    09-11-13 3:09:22 AM com.apple.Dock.agent[92] Fri Nov 13 03:09:22 1337.local Dock[92] <Error>: kCGErrorIllegalArgument: CGSSetWindowTransformAtPlacement: Failed
    09-11-13 3:09:22 AM com.apple.Dock.agent[92] Fri Nov 13 03:09:22 1337.local Dock[92] <Error>: kCGErrorIllegalArgument: CGSSetWindowTransformsAtPlacement: Failed
    09-11-13 3:09:22 AM com.apple.Dock.agent[92] Fri Nov 13 03:09:22 1337.local Dock[92] <Error>: kCGErrorIllegalArgument: CGSSetWindowTransformAtPlacement: Failed
    09-11-13 3:09:22 AM com.apple.Dock.agent[92] Fri Nov 13 03:09:22 1337.local Dock[92] <Error>: kCGErrorIllegalArgument: CGSSetWindowTransformsAtPlacement: Failed
    09-11-13 3:09:22 AM com.apple.Dock.agent[92] Fri Nov 13 03:09:22 1337.local Dock[92] <Error>: kCGErrorIllegalArgument: CGSSetWindowTransformAtPlacement: Failed
    09-11-13 3:09:22 AM com.apple.Dock.agent[92] Fri Nov 13 03:09:22 1337.local Dock[92] <Error>: kCGErrorIllegalArgument: CGSSetWindowTransformsAtPlacement: Failed
    09-11-13 3:09:22 AM com.apple.Dock.agent[92] Fri Nov 13 03:09:22 1337.local Dock[92] <Error>: kCGErrorIllegalArgument: CGSSetWindowTransformAtPlacement: Failed
    09-11-13 3:09:22 AM com.apple.Dock.agent[92] Fri Nov 13 03:09:22 1337.local Dock[92] <Error>: kCGErrorIllegalArgument: CGSSetWindowTransformsAtPlacement: Failed
    09-11-13 3:09:23 AM com.apple.Dock.agent[92] Fri Nov 13 03:09:23 1337.local Dock[92] <Error>: kCGErrorIllegalArgument: CGSSetWindowTransformAtPlacement: Failed
    09-11-13 3:09:23 AM com.apple.Dock.agent[92] Fri Nov 13 03:09:23 1337.local Dock[92] <Error>: kCGErrorIllegalArgument: CGSSetWindowTransformsAtPlacement: Failed
    09-11-13 3:09:23 AM com.apple.Dock.agent[92] Fri Nov 13 03:09:23 1337.local Dock[92] <Error>: kCGErrorIllegalArgument: CGSSetWindowTransformAtPlacement: Failed

    I searched all over the net but no-one seems to have come across this, or they just haven't posted it online!

    Any ideas on whats going on and how I can solve the problem of my computer frequently freezing and beach-balling?
     
  2. angelwatt Moderator emeritus

    angelwatt

    Joined:
    Aug 16, 2005
    Location:
    USA
    #2
    I came across this old thread, which has similar logs. If you go to post 23 the person claims their problem was tracked to Norton Antivirus. And then post 30 has a solution for that person. Here's a Mac Rumor's thread that may be related as well. Another thread to peruse.

    I found these by searching for "kCGErrorIllegalArgument"
     
  3. nigameash thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Dec 6, 2008
    Location:
    Space: The Final Frontier
    #3
    The 1st two threads didnt help, I went through them earlier by searching for "kCGErrorIllegalArgument" but no-one seems to have posted anything regarding "CGSSetWindowTransformAtPlacement: Failed" anywhere online.

    I shall try some of the things mentioned in the third thread like un-installing ntfs paragon!

    Thanks for the help!
     
  4. DistantThunder macrumors newbie

    Joined:
    Apr 13, 2008
    #4
    Ditto

    I have a friend experiencing these same errors. Would love to know how to troubleshoot them.

    com.apple.Dock.agent[19026] .... <Error>: kCGErrorIllegalArgument: CGSSetWindowTransformsAtPlacement: Failed
     
  5. andreiru macrumors 6502

    andreiru

    Joined:
    Apr 18, 2008
    Location:
    Kurgan, RF
    #5
    It's Chrome & FireFox. Looks like no fix still, at least for Chrome. Spent half of my day looking into this. It comes every time I switch into Chrome and leave when the status text at the bottom isn't showing. When it's showing (i.e. you hover your mouse over a hyperlink), no errors. Does this actually affect productivity though? Doesn't seem to.
     

Share This Page