Constantly drops back to "Searching..."

Discussion in 'iPhone Tips, Help and Troubleshooting' started by ohsnap, Dec 1, 2014.

  1. ohsnap macrumors regular

    Joined:
    Aug 5, 2004
    #1
    I have an iP6+ 64GB on AT&T and up until about a week ago, everything seemed to work just fine. Now, for some reason, every 90 minutes or so, even if the phone receives a strong signal, it will bug out somehow and I get "Searching..." instead of "At&T". The only thing that will fix this for me is to delete all network prefs and reboot. I have tried everything else. Has anyone else seen this behavior?
     
  2. rigormortis macrumors 68000

    rigormortis

    Joined:
    Jun 11, 2009
    #2
    force the iPhone to update the sim card
    turn off iPhone
    eject sim
    wait 5 minutes max
    turn on iPhone
    wait for iPhone to get past its lock screen and say no sim
    insert sim card

    does it do its searching bit everywhere you go ?

    if it searches say like at two places that are like 10 miles away, then i would just back it up and have the apple store replace the iPhone, its obviously defective.

    or maybe the sim card is bad or maybe the contacts are dirty????

    if it only searches at one place. they probably have a jammer or its the phone company's fault
     
  3. ohsnap thread starter macrumors regular

    Joined:
    Aug 5, 2004
    #3
    Yes, I've tried everything. I ended up getting the phone replaced at the Apple Store.
     
  4. rigormortis macrumors 68000

    rigormortis

    Joined:
    Jun 11, 2009
    #4
    good to hear
     

Share This Page