Continued screen artifacts in Lion Server

Discussion in 'Mac OS X Server, Xserve, and Networking' started by jw2002, Feb 1, 2012.

  1. jw2002 macrumors 6502

    Joined:
    Feb 23, 2008
    #1
    I just upgraded to Lion 10.7.3, and everything seems solid so far. However, I see they still haven't fixed the problem with the black artifacts that show up when I screen share into the lion server.
     
  2. belvdr macrumors 603

    Joined:
    Aug 15, 2005
    #2
    That might be a VNC thing. It's not known for its lightweight protocol and fast screen refreshes.

    Note that I use VNC from my MBP to my Mini Server all the time without issues. Are you connecting from a Windows client?
     
  3. jw2002 thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Feb 23, 2008
    #3
    No, I connect from either another Mac Mini or my MacBook using the standard Screen Sharing.app. This is definitely a lion server thing and started the day that lion got installed. I never saw it with Snow Leopard server. I've seen reports of the artifacts at other sites/forums but never a firm resolution. Also, I do not see the artifact when connecting to a computer that is running regular OS X Lion. I wonder if the default ARDAgent.app settings for lion server are different than for regular lion and that this might be causing the problem.
     
  4. belvdr macrumors 603

    Joined:
    Aug 15, 2005
    #4
    That certainly is strange. I have not seen that on my Mini Server (2009 model).

    I'm not sure how to even troubleshoot that.
     

Share This Page