Control panel not playing anything

Discussion in 'iOS 10' started by la321, Feb 22, 2017.

  1. la321 macrumors member

    Joined:
    Aug 27, 2012
    #1
    I have an iPhone SE and if I have music on YouTube and swipe up on control panel the music will not play it will be blank but music will play on my iPod 6 touch. How can I fix this?
     
  2. cswifx Suspended

    cswifx

    Joined:
    Dec 15, 2016
    #2
    Try closing the YouTube app in the app switcher and try to play music.
     
  3. Jimmyss macrumors member

    Jimmyss

    Joined:
    Feb 11, 2017
    #3
    This does not work for the YouTube App. However, if you play that video on safari then you can play it from the Control Center.
     
  4. la321 thread starter macrumors member

    Joined:
    Aug 27, 2012
    #4
    It's playing in safari I dont use the YouTube app. When pressing play in control panel just the pause button appear and nothing plays.
     
  5. cswifx Suspended

    cswifx

    Joined:
    Dec 15, 2016
    #5
    It probably isn't supported by the YouTube site (YouTube being YouTube). I wouldn't rely on that to play videos, but rather, music that plays in the background.
     
  6. la321 thread starter macrumors member

    Joined:
    Aug 27, 2012
    #6
    I'm only trying to get it to play music but it wont. The player on control panel will show the name of song from YouTube but after pressing play there is no music but it will say now play on iPhone. On my iPod if I leave safari and press play on control panel music plays in background. I don't know why my phone will not play the music.
     
  7. la321 thread starter macrumors member

    Joined:
    Aug 27, 2012
    #7
    I tried Firefox app and went to YouTube chose a song and pressed home button then brought up control center pressed play and music playing in background. Does anyone know why it isn't working on safari for me?
     

Share This Page