Cool 1.1.3 Bug Fix!!

Discussion in 'iPhone' started by SRSound, Jan 16, 2008.

  1. SRSound macrumors 6502

    Joined:
    Jun 7, 2005
    #1
    Almost every time I opened a new page (or a new one popped up) in safari on 1.1.2, the iPhone would "forget" the address of the original page and, when returning, would simply load the new page's address over the original. I don't know if that was a common problem or not, but so far - fingers crossed - it hasnt happened once! Thanks apple!
     
  2. joefinan macrumors 6502a

    Joined:
    Sep 14, 2007
    Location:
    Kingston-Upon-Thames, UK
    #2
    They've also sorted the smart playlist problem - at last.
     
  3. runplaysleeprun macrumors 6502a

    runplaysleeprun

    Joined:
    Jul 27, 2004
    Location:
    Chicago, IL
    #3
    this used to happen to me all the time. I've yet to test it again.
     
  4. Stampyhead macrumors 68020

    Stampyhead

    Joined:
    Sep 3, 2004
    Location:
    London, UK
    #4
    Yep, he's right. I was just about to create a thread about it (luckily I saw this one first so I didn't get yelled at!). That bug was very annoying so kudos to Apple for squashing it.
     
  5. pilotError macrumors 68020

    pilotError

    Joined:
    Apr 12, 2006
    Location:
    Long Island
    #5
    Is it me or does Mail correctly manage mime attachments?

    I got a few attachments today and I was able to see them, I'm not sure if its the type of attachment though... One was txt the other was html
     
  6. skeen macrumors 6502

    Joined:
    Jul 12, 2007
    Location:
    London, England
    #6
    Oh god, I hated that! Glad to hear it's fixed. :D
     
  7. studentmac macrumors regular

    Joined:
    Jul 1, 2007
    Location:
    Bedfordshire, UK
    #7
    Just noticed that, thank god its been corrected.
     
  8. hotsauce macrumors 6502a

    Joined:
    Sep 7, 2005
    #8
    Wirelessly posted (Apple Communication Device: Mozilla/5.0 (iPhone; U; CPU like Mac OS X; en) AppleWebKit/420.1 (KHTML, like Gecko) Version/3.0 Mobile/4A93 Safari/419.3)

    I thought I was the only one who noticed this annoyance. Thank you for pointing that out.
     

Share This Page