Copy/Paste

Discussion in 'Mac Basics and Help' started by OHSIXX, Jan 25, 2008.

  1. OHSIXX macrumors member

    Joined:
    Oct 20, 2006
    #1
    I have no problem copying, but when I try to paste it does not work.

    Looking for some tips?:)
     
  2. joefinan macrumors 6502a

    Joined:
    Sep 14, 2007
    Location:
    Kingston-Upon-Thames, UK
  3. PlaceofDis macrumors Core

    Joined:
    Jan 6, 2004
    #3
    make sure it copied correctly, or that the application that you're copying from, is the active one?

    also: command+c = copy, command+v = paste.
     
  4. OHSIXX thread starter macrumors member

    Joined:
    Oct 20, 2006
    #4
    I am trying to copy and paste a picture from photobucket and paste to a forum.
     
  5. PlaceofDis macrumors Core

    Joined:
    Jan 6, 2004
    #5
    if the forum has IMG tags like we do....

    1. control+click/right click on the image and select: " copy link location"
    2. in the forum post select "insert image" and paste the image location there, or paste the url and add [IMG][/IMG] around the url.
     
  6. JNB macrumors 604

    JNB

    Joined:
    Oct 7, 2004
    Location:
    In a Hell predominately of my own making
    #6
    If it's MR, you can't paste. Use the attachment function.

    EDIT: Missed the Photobucket connection. PlaceofDis is correct for images from the web. Attachments are for images from your local machine.
     

    Attached Files:

  7. PlaceofDis macrumors Core

    Joined:
    Jan 6, 2004
    #7
    or you could easily drag it to your desktop, and attach it. that works too.
     
  8. OHSIXX thread starter macrumors member

    Joined:
    Oct 20, 2006
  9. JNB macrumors 604

    JNB

    Joined:
    Oct 7, 2004
    Location:
    In a Hell predominately of my own making
    #9
    Virgos always find a way to agree with one another... ;)
     

Share This Page