copying mp3 to usb,creates clone files - (car usb) which do not work?

Discussion in 'OS X Yosemite (10.10)' started by wakkaday, Mar 19, 2015.

  1. wakkaday macrumors member

    Joined:
    Oct 3, 2014
    #1
    everytime i transfer mp3 files to the usb stick, it shows fine on the mac but when i plug into car stereo its created a clone file which doesnt work of the same song... is there a way of fixing this issue?

    thanks
     
  2. dyt1983, Mar 19, 2015
    Last edited: Jun 2, 2015

    dyt1983 macrumors 65816

    Joined:
    May 6, 2014
    Location:
    USA USA USA
    #3
    edit: To remove personally identifying information not relevant to the thread.
     
  3. wakkaday thread starter macrumors member

    Joined:
    Oct 3, 2014
    #4
    yes its like a blueharvest solution, i will have a look
    once it is clean, will it always be fine, or will be something i will have to clean every now and then

    its nothing to do with the format of the usb stick is it?
     
  4. wrldwzrd89 macrumors G5

    wrldwzrd89

    Joined:
    Jun 6, 2003
    Location:
    Solon, OH
    #5
    No, it's OS X being goofy; those clone files are representations of the resource forks for those files. The cleanup tools mentioned earlier will fix this problem, but it must be re-applied when new files are added.
     
  5. dyt1983, Mar 19, 2015
    Last edited: Jun 2, 2015

    dyt1983 macrumors 65816

    Joined:
    May 6, 2014
    Location:
    USA USA USA
    #6
    edit: To remove personally identifying information not relevant to the thread.
     
  6. steveyo macrumors regular

    Joined:
    Feb 2, 2015
  7. wakkaday thread starter macrumors member

    Joined:
    Oct 3, 2014

Share This Page