Corrupted Video when pressing "show top sites"

Discussion in 'Mac Basics and Help' started by Becko, Nov 26, 2010.

  1. Becko, Nov 26, 2010
    Last edited: Nov 26, 2010

    Becko macrumors member

    Joined:
    Jan 29, 2010
    #1
    Well basically everytime I browse safari... on my MBP 15" i7 ...for about 30 min I start to get the video corrupted. Here's a screen:

    Video Corruption Screen

    ...please help
     
  2. Becko, Nov 27, 2010
    Last edited: Nov 27, 2010

    Becko thread starter macrumors member

    Joined:
    Jan 29, 2010
    #2
    Made some research on this issue:


    http://www.youtube.com/watch?v=Afa4Csy20tw
    http://www.naemorris.com/mbp/
    http://discussions.apple.com/thread.jspa?messageID=12661474#12661474 --> lots of users reporting the same problem here
    http://forums.macrumors.com/showthread.php?p=11490921#post11490921
    http://www.flickr.com/photos/37518869@N08/5211145142/sizes/l/in/photostream/

    Summary:

    - Basically this is not an isolated case since its happening to a lot of users,
    - the culprit of this problem appoints to be "flash last update"
    - currently the only solution is to turn off the "automatic graphic switching" which mean less battery power on MBP's.
    - Replacing Logic Boards or any other piece of hardware will NOT fix this problem, so it's worthless if the Apple technician replace any piece.

    The only real solution we need is Apple to launch a firmware or update to fix this.
     

Share This Page