Could i get some feedback on this vid...?

Discussion in 'iPod touch' started by nouras, Oct 7, 2007.

  1. nouras macrumors member

    Joined:
    Sep 6, 2007
    Location:
    Auckland, New Zealand
    #1
    Hey guys really need your help on this. I'm not sure if my touch is rendering blacks correctly. Here's a clip from the movie 300 :

    http://www.yourfilelink.com/get.php?fid=399916 (click proceed to download file, skip the ad and click download again.. sorry dont know of any other way to host a file would be great if someone could help me host it :))

    I just wanna get some feedback whether you get a negative black effect in the beginning on the dark parts of the spinning head that got chopped off and following that, the blacks under the elephant.

    Will try to post some pictures of mine when i get a camera.. but for now i'd be really grateful if i could get your opinions.

    Thanks in advance
     
  2. xXriderXx7 macrumors 6502a

    xXriderXx7

    Joined:
    Jul 6, 2007
    Location:
    Lake Elsinore, California
    #2
    My iPod Touch renders it nearly the same as my iMac screen.
    The touch is a little bit different.

    Are you getting a shimmery effect during the clip?
     
  3. nouras thread starter macrumors member

    Joined:
    Sep 6, 2007
    Location:
    Auckland, New Zealand
    #3
    i'm getting a very slight negative effect on the dark parts of the head.. as well as under the elephant. Is that what you mean?
     
  4. xXriderXx7 macrumors 6502a

    xXriderXx7

    Joined:
    Jul 6, 2007
    Location:
    Lake Elsinore, California
    #4
    Well, from what I viewed on these forums, and on my own iPod Touch, the ipod has either a shimmery, nearly glittery, effect of dark blacks.

    If you want, you can give me the exact time of these scenes and I can post pictures of my Touch displaying them.
     
  5. nouras thread starter macrumors member

    Joined:
    Sep 6, 2007
    Location:
    Auckland, New Zealand
    #5
    That'd be awsome. Could you get em at 0.09 and 0.16? Thanks a bunch
     
  6. xXriderXx7 macrumors 6502a

    xXriderXx7

    Joined:
    Jul 6, 2007
    Location:
    Lake Elsinore, California
    #6
    Sorry
    As in minute 9 and 16 or what?

    Just want to clarify
     
  7. nouras thread starter macrumors member

    Joined:
    Sep 6, 2007
    Location:
    Auckland, New Zealand
    #7
    seconds :) thanks
     
  8. xXriderXx7 macrumors 6502a

    xXriderXx7

    Joined:
    Jul 6, 2007
    Location:
    Lake Elsinore, California
    #8
    Just decided to go ahead and post these screen caps

    [​IMG]
    [​IMG]
     
  9. xXriderXx7 macrumors 6502a

    xXriderXx7

    Joined:
    Jul 6, 2007
    Location:
    Lake Elsinore, California
    #9
    Ohhhh
    I understand

    You were giving me the times for the clip you posted.
    Sorry
    I was talking about the actual 300 movie. I happened to have it on my iPod

    Sorry for the mox up, but the previous screens i posted will defiantly prove if your screen is defective.
     
  10. nouras thread starter macrumors member

    Joined:
    Sep 6, 2007
    Location:
    Auckland, New Zealand
    #10
    Hmm mine doesnt look as good.. do you mind dl-ing the clip i put up on the first post? Thing is i don't see a problem when i do this colour gradient test and ones like these: http://appleservedup.com/

    but i notice them in vids.. the ones I encode and dl from itunes. A good example would be 50 cent's ayo technology music vid from the itunes store. The first part where you see the shadow on 50 cent's face.. Sigh if only I had a camera.

    It would help heaps if you could post pics of the clip I put up at 0.08 secs and 0.16 secs..

    Thanks a bunch

    edit: sorry i meant 0.08 secs and 0.16
     

Share This Page