Creative Cloud does not work..

Discussion in 'Design and Graphics' started by rowdt1, Mar 9, 2016.

  1. rowdt1 macrumors regular

    Joined:
    Feb 18, 2015
    Location:
    The Netherlands
    #1
    Hey guys,

    I've been wanting to install Creative Cloud but somehow it doesn't work and I don't know why. See the picture below. Translated it means "Downloading went wrong. This installation does not work any longer. Delete the application and download it again via blablabla". Tried doing this several times but I get the same notification each time. There's no fix at help.adobe so I hope you guys have any idea what's going on and how I can fix it..
    Thanks!
     

    Attached Files:

  2. iamgalactic macrumors regular

    Joined:
    Apr 21, 2010
    #2
    Did you just delete the app, or did you run the 'Uninstall Adobe Creative Cloud' app?
     
  3. MacGizmo macrumors 6502a

    MacGizmo

    Joined:
    Apr 27, 2003
    Location:
    Arizona
    #3
    The problem is most likely your internet connection or the Adobe server, not the app itself.
     
  4. iamgalactic macrumors regular

    Joined:
    Apr 21, 2010
    #4
    I've had similar problems with the Cloud App in the past - it can be a bit flakey... If the problem was connection the error would be different.
     
  5. rowdt1 thread starter macrumors regular

    Joined:
    Feb 18, 2015
    Location:
    The Netherlands
    #5
    I uninstalled the Adobe Creative Cloud app

    That's strange.. I have over 100 MB/ps down so my internet connection shouldn't be the problem. I tried accessing the creative cloud several times a day and the error message didn't change, so I highly doubt it's a problem with their server.
     

Share This Page