custom app not working when installed manually

Discussion in 'iPhone Tips, Help and Troubleshooting' started by paladugudinesh, Aug 10, 2008.

  1. paladugudinesh macrumors newbie

    Joined:
    Aug 10, 2008
    #1
    Hi All,
    I have a jail broken iPhone 1.1.4
    I have built an app for iphone using xcode 3.1
    I have connected my iphone via mac through AFP and copied the app to Applications folder and restarted the phone. Then a new icon with question mark is appearing and i am unable to open that app. The same app is working fine in iPhone Simulator on my mac.
    Please let me know is the process i am following is correct or is there any other way of installing a custom App into iphone.

    Thanks,
    Dinesh.
     
  2. AlphaBob macrumors regular

    AlphaBob

    Joined:
    Jan 28, 2008
    Location:
    Rhode Island
    #2
    As I understand it, the only way you can do app development and download to real devices is to pay the $99 fee so you can get a certificate (security key). At that point the application can be loaded and will execute on phones or touches that you have bound to your certificate key.

    I don't believe you can simply build and app and load it to your jailbroken phone because it will not have the correct credential to allow execution.
     
  3. paladugudinesh thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Aug 10, 2008
    #3
    do all the third party apps available for iphone follow the same by paying appple $99
     

Share This Page