Custom iPhone carrier randomly stopped showing up

Discussion in 'iPhone' started by bbhegedus, Apr 15, 2011.

  1. bbhegedus macrumors regular

    bbhegedus

    Joined:
    Aug 22, 2010
    #1
    I'm currently jailbroken on ios 4.3.1 on an iPhone 4 and was using the theme revi-krs. Then, today, randomly, the carrier which was a custom carrier image that said "re" see photos here: http://i20.photobucket.com/albums/b209/greatv/revi3.jpg

    Now it just says AT&T like the normal logo that is on an unjailbroken iPhone :( Its really annoying me because it looks out of place. HELP
     
  2. iApples macrumors 65816

    iApples

    Joined:
    Mar 24, 2011
    #2
    Try editing the carrier logo with MakeItMine... but that won't put a picture (If that's what you want) But you are able to change it to whatever you may wish.
     
  3. SideStepSociety, Apr 15, 2011
    Last edited: Apr 19, 2011

    SideStepSociety macrumors 6502

    SideStepSociety

    Joined:
    Feb 12, 2011
    Location:
    Vancouver, BC
    #3
    I personally like, "Fake Operator".

    It works, and it's just nicely tucked into the Settings app, no ugly home screen icons.
     
  4. bbhegedus thread starter macrumors regular

    bbhegedus

    Joined:
    Aug 22, 2010
    #4
    Problem solved. I had cleanstatus and fakeoperator both installed, apparently something in them conflicts so I uninstalled them both through Cydia and it works again :)
     
  5. SilentLoner macrumors 65816

    SilentLoner

    Joined:
    Dec 29, 2007

Share This Page