iPhone Custom statusbar clock

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by jjk454ss, Feb 23, 2014.

  1. jjk454ss macrumors 601

    jjk454ss

    Joined:
    Jul 10, 2008
    #1
    Which tweak allos you to set a custom statusbar time, like 07|47 instead of 07:47. I had it but can't find it now. Thanks
     
  2. tateu macrumors 6502

    Joined:
    Jan 27, 2012
  3. jjk454ss thread starter macrumors 601

    jjk454ss

    Joined:
    Jul 10, 2008
    #3
    Thanks. I had Cleanstatus in my head and couldn't think of the right name.
     
  4. nwmtnbiker macrumors 68000

    nwmtnbiker

    Joined:
    Apr 5, 2011
    Location:
    Fidalgo Island
    #4
    Another one is StatusTime+ and doesn't include lib status bar dependency.
     
  5. jjk454ss thread starter macrumors 601

    jjk454ss

    Joined:
    Jul 10, 2008
    #5
    Thanks
     
  6. ktjensen macrumors member

    Joined:
    Oct 13, 2011
    #6
    anyway to force the status bar to remain visable even when in the DIALER?
     
  7. darricksailo macrumors 601

    darricksailo

    Joined:
    Dec 18, 2012
    #7
    Maybe try samestatus? Not sure if that'll work though
     
  8. ktjensen macrumors member

    Joined:
    Oct 13, 2011
    #8
    Tried SAMESTATUS. It did not work but is an interesting tweak. Sent a message to the author to see if they can consider my request.
     
  9. nwmtnbiker macrumors 68000

    nwmtnbiker

    Joined:
    Apr 5, 2011
    Location:
    Fidalgo Island
    #9
    I'm not sure exactly what you are getting at? This is my dialer and screen while in call. Status bar, as far as I know has always shown...

    Does you status bar show while in the photos app? Do you have StatusBarFix2 installed? If not the repo is repo.pnre.co.vu/
     

    Attached Files:

  10. ktjensen macrumors member

    Joined:
    Oct 13, 2011
    #10
    Nwmtmbiker - that fixed it!!!!! Yes you are a genius. Has this been an issue for a while?
     
  11. nwmtnbiker macrumors 68000

    nwmtnbiker

    Joined:
    Apr 5, 2011
    Location:
    Fidalgo Island
    #11
    Yes Evasi0n is what broke the status bar I think. The status bar would show in apps that it wasn't suppose and vice versa... Glad you got it sorted:)
     
  12. ktjensen macrumors member

    Joined:
    Oct 13, 2011
  13. ktjensen macrumors member

    Joined:
    Oct 13, 2011
    #13
    Was trying to get a clock on the dialer but the status bar will do the job.
     

Share This Page