Custom Webclip Icons Broken?

Discussion in 'iPhone Tips, Help and Troubleshooting' started by mustaphou, Nov 21, 2008.

  1. mustaphou macrumors newbie

    Joined:
    Jul 10, 2008
    #1
    I've been using a bookmarklet to add my own custom icons to sites when creating webclips for my home screens. However, with the release of 2.2, those custom icons are now being replaced on the home screen by the websites default webclip icon. Is anyone else running into this problem?

    The bookmarklet I've been using with any problems until today came from this website - http://www.pixelbox.net/2008/01/17/custom-icons-for-your-iphone-web-clips/
     
  2. jeromeplank macrumors newbie

    Joined:
    Feb 24, 2008
    #2
    I have this problem too, and I've even gone so far as to SSH the icon I want into the WebClip folder on my phone and overwrite the one that's there. Every time I visit the site it replaces my custom icon with the default from the site. I've even tried editing the icon address in the plist file that sits inside the WebClip folder and it still overwrites whenever I visit the site.
     
  3. PoisonedAppleII macrumors newbie

    Joined:
    May 4, 2009
    #3
  4. DEVILMAYCRY99 macrumors newbie

    Joined:
    May 5, 2009
    #4
    I have this problem too, and I've even gone so far as to SSH the icon I want into the WebClip folder on my phone and overwrite the one that's there. Every time I visit the site it replaces my custom icon with the default from the site. I've even tried editing the icon address in the plist file that sits inside the WebClip folder and it still overwrites whenever I visit the site.
     

Share This Page