General CustomGrid2 is Available in Cydia [For folks waiting on Gridlock]

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by HeyGreggie, Mar 4, 2013.

  1. HeyGreggie, Mar 4, 2013
    Last edited: Mar 4, 2013

    HeyGreggie macrumors 65816

    HeyGreggie

    Joined:
    Oct 8, 2011
    #1
    Just a heads up/FYI saying that it's fully compatible with ios6.. should be in bigboss repo :cool:
     
  2. 3bs macrumors 603

    3bs

    Joined:
    May 20, 2011
    Location:
    Dublin, Ireland
    #2
    Can I make the top (or any) row empty but put a Dashboard X widget on it? That's really all I want it for.
     
  3. BumpyFlatline macrumors 68030

    BumpyFlatline

    Joined:
    Apr 11, 2012
    #3
    Just an fyi...Chpwn tweeted last night that he's getting close to finishing the update for gridlock. Hopefully it will be here very soon.
     
  4. 3bs macrumors 603

    3bs

    Joined:
    May 20, 2011
    Location:
    Dublin, Ireland
    #4
    Maybe I should hold off then instead of buying this. Thanks for the update. I don't know why I'm not following him, I could have sworn I do.
     
  5. fisherking macrumors 603

    fisherking

    Joined:
    Jul 16, 2010
    Location:
    ny somewhere
    #5
    kinda a shame; i'd hate to buy this (even tho it's only 99 cents), only to have gridlock, which i've already bought, come out soon after...

    hmm...
     
  6. iaymnu macrumors 6502

    Joined:
    Mar 23, 2007
    #6
    Unfortunately it does not work. Spent awhile fiddling with it
     
  7. 3bs macrumors 603

    3bs

    Joined:
    May 20, 2011
    Location:
    Dublin, Ireland
    #7
    At all? Did you contact the dev?
     
  8. iaymnu macrumors 6502

    Joined:
    Mar 23, 2007
    #8


    I have. Waiting reply.

    The icons won't stay on the grid I chose (12x12).
    It just jumps back all bunched up together.
     
  9. xxxhackaxxx macrumors regular

    Joined:
    Feb 26, 2013
    Location:
    Calgary, Alberta
    #9
    From what i understand it, grid lock let you put your icons ANYWHERE, this app makes them stay in a uniform line, but you can change some values. I could be wrong though, never used either.
     

Share This Page