Customize Carrier Image

Discussion in 'iPod touch Hacks' started by brando06, Jan 13, 2008.

  1. brando06 macrumors regular

    Joined:
    Jan 5, 2007
    #1
    I have customize, but in my customize there is no change carrier image??? How come??
     
  2. paul.b.davis macrumors 6502

    paul.b.davis

    Joined:
    Oct 24, 2007
    Location:
    Over the hills and far away...
    #2
    you have to download customize ipod fix from installer

    OR

    you can change it manually by SSH-ing into your iPod Touch and navigating to System/Library/CoreServices/Springboard.app

    There there are two files called Default_CARRIER_IPOD.png and FSO_CARRIER_IPOD.png which are the carrier icons for when applications are opens and when you are on the springboard, respectively

    Here are two apple images I made for mine to get you started
     

    Attached Files:

  3. brando06 thread starter macrumors regular

    Joined:
    Jan 5, 2007
    #3
    I went into installer, and there is no fix??? What is the fix called?? By the way i am a 1.1.2 jailbreaker.
     
  4. paul.b.davis macrumors 6502

    paul.b.davis

    Joined:
    Oct 24, 2007
    Location:
    Over the hills and far away...
    #4
    it is called customize fix for ipod

    i believe it is under shai's apps

    you have to add more sources to get it, do a search for sources, there are a couple of threads that have all available sources listed
     
  5. brando06 thread starter macrumors regular

    Joined:
    Jan 5, 2007
    #5
    I searched, found shai's apps.... it is not under that though!!
     
  6. PS3Player macrumors newbie

    PS3Player

    Joined:
    Jan 13, 2008
    #6
    I found it. Its called "Make it Mine". Just go into all packages. It works great.
     
  7. brando06 thread starter macrumors regular

    Joined:
    Jan 5, 2007
    #7
    That isn't goin to let me change the carrier image
     
  8. andybno1 macrumors 68040

    andybno1

    Joined:
    Nov 6, 2007
    Location:
    Liverpool, UK
    #8
    add this to the sources: http://ride4.org/shai.xml ........ its amazing what a big of googling can do
     
  9. brando06 thread starter macrumors regular

    Joined:
    Jan 5, 2007
    #9
    I did add that source, it doesn't have the customize fix in it.
     
  10. ehaugk macrumors member

    Joined:
    Jan 1, 2008
    Location:
    New Jersey
    #10
    Uninstall customize beta addons if u installed it. I had same problem earlier today.
     

Share This Page