CyberPower 825VA UPS

Discussion in 'Mac Accessories' started by WesCole, Jul 19, 2011.

  1. WesCole, Jul 19, 2011
    Last edited: Jul 19, 2011

    WesCole macrumors 6502a

    Joined:
    Jul 1, 2010
    Location:
    Texas
    #1
    Hello,

    I just purchased a CyberPower 825VA UPS from BestBuy and connected it to my iMac via the included USB cable. The computer recognizes it and says that is is 100% charges, but the menu bar says "Unknown Time" when I switch the preference to see how much time is remaining.

    Edit : Nevermind, it doesn't show anything until the power is cut.

    Is this normal or did I miss something setting it up?

    Thanks.
     
  2. MacUser2525 macrumors 68000

    MacUser2525

    Joined:
    Mar 17, 2007
    Location:
    Canada
    #2
    No you did not miss anything the only way for it to tell how much time is left is for it to be in use and see the power draw at the time of that happening, works the same with my APC 1500va I have as well.
     
  3. WesCole thread starter macrumors 6502a

    Joined:
    Jul 1, 2010
    Location:
    Texas
    #3
    Well, since I have this thread open...does anyone know of a cheap UPS that I can use to just power a cable modem and router? It would only have to last for ~1 minute, as we never have any blackouts longer than that. I just don't want to spend ~$60+ for something that will be total overkill for its task.
     
  4. MacUser2525 macrumors 68000

    MacUser2525

    Joined:
    Mar 17, 2007
    Location:
    Canada
    #4
    Plug them into your already existing UPS there is more than enough power left over in it to do all them together.
     
  5. WesCole thread starter macrumors 6502a

    Joined:
    Jul 1, 2010
    Location:
    Texas
    #5
    I wish I could, but the router and modem are in a different room.
     

Share This Page