Cydia Reload Problem

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by a13x, Aug 16, 2010.

  1. a13x macrumors member

    Joined:
    Jun 12, 2009
    #1
    For some reason, every time I reload Cydia I get a "Error: Refreshing Data" message. It really irks me and I was wondering if there was someway I could get rid of it without having to restore and reinstall Cydia. Thanks. :confused:


    [​IMG]
     
  2. celticpride678

    Joined:
    Feb 15, 2009
    Location:
    Boston, MA
  3. a13x thread starter macrumors member

    Joined:
    Jun 12, 2009
    #3
    That's what I thought...but it's been like that since I installed Jailbreakme about two weeks ago. I think the problem is with the ultrasn0w source so I re-added it and removed it to no avail.
     
  4. miki66 macrumors 6502

    miki66

    Joined:
    Nov 19, 2008
    Location:
    IL
    #4
    same thing happened here but i don't use cydia at all after unlocking the phone.
     
  5. a13x thread starter macrumors member

    Joined:
    Jun 12, 2009

Share This Page