Cydia/SHSH Blobs Question

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by jpbeck76, Aug 20, 2010.

  1. jpbeck76 macrumors member

    jpbeck76

    Joined:
    Jun 15, 2009
    #1
    I was happily perusing the Cydia store for my next purchase this morning when I happen to notice on the homescreen my SHSH Blobs. It tells me that I have blobs stored for 4.0.1 and 4.0.2. I purchased the I4 with 4.0.1 factory installed. I've NEVER updated to the latest version so I'm kinda scratching my head why it would be showing the latest SHSH Blob. Any ideas?
     
  2. Applejuiced macrumors Westmere

    Applejuiced

    Joined:
    Apr 16, 2008
    Location:
    At the iPhone hacks section.
    #3
    Thats what it does.
    It will pull all the available shsh's even for firmware builts you havent installed yet.
    The beauty of Cydia, having your back :)
     
  3. jpbeck76 thread starter macrumors member

    jpbeck76

    Joined:
    Jun 15, 2009
    #4
    Thanks for the info. Good to know for the future.
     
  4. thep33t macrumors regular

    Joined:
    Jun 18, 2009
  5. -aggie- macrumors P6

    -aggie-

    Joined:
    Jun 19, 2009
    Location:
    Where bunnies are welcome.

Share This Page