Cydia sources not appearing?

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by Atmus, May 5, 2010.

  1. Atmus macrumors newbie

    Joined:
    May 5, 2010
    #1
    Hey all... relatively new to jbing and such, only just started with Spirit. I jailbroke my own iTouch without a problem, but I tried doing the same for my brothers, but in Cydia, no sources are shown? I even tried to add sources in but it gave and error about not finding the repository and that I "am trying to add a legacy Installer repository (these are not supported). Any help would be greatly appreciated.
     
  2. Bl0ckHe1d macrumors 6502

    Bl0ckHe1d

    Joined:
    Nov 19, 2009
    Location:
    Caledonia
    #2
    that may be because you have attempted to install sinful/beyouriphone repos which are/were home to "cracked" cydia applications! (correct me if i am wrong!)

    i don't think you will get much help here i am afraid!
     
  3. Atmus thread starter macrumors newbie

    Joined:
    May 5, 2010
    #3
    hmmm nope we didnt... thanks for quick reply though.
     
  4. -aggie- macrumors P6

    -aggie-

    Joined:
    Jun 19, 2009
    Location:
    Where bunnies are welcome.
    #4
    You're wrong. :)

    He said he wasn't getting any repos. It could be due to massive traffic on Cydia right now due to the Spirit Jailbreak.
     
  5. Atmus thread starter macrumors newbie

    Joined:
    May 5, 2010
    #5
    I thought that too, but I can access them on my iTouch but not on my brothers...
     
  6. -aggie- macrumors P6

    -aggie-

    Joined:
    Jun 19, 2009
    Location:
    Where bunnies are welcome.
    #6

    I reread your OP. If you JBed your brother's a month or so ago, then some of the repos have been shutdown (beyouriphone, for example). Do you have the normal repos that you get when you install Cydia?
     
  7. Atmus thread starter macrumors newbie

    Joined:
    May 5, 2010
    #7
    JBed only yesterday. It has normal repos from Cydia installation.
     
  8. bimmeracer macrumors regular

    Joined:
    Oct 13, 2008
    #8
    Im having the same issue on 3.1.2 3G. In my cydia I have no sources pre-loaded. Can anyone help me?
     
  9. Benji222 macrumors 65816

    Benji222

    Joined:
    Dec 21, 2009
    Location:
    So Cal
    #9
    This is months old. Its now August man.
    Make a new post maybe?
    You used spirit aswell?
     

Share This Page