iPhone Cydia stuck in search page

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by SNum7, Nov 24, 2014.

  1. SNum7 macrumors newbie

    Joined:
    Nov 24, 2014
    #1
    So I was browsing cydia and I accessed a page and got stuck on it, I tried everything reboot, safe mode, respring, as soon as i open cydia I get back to the same page, WHAT CAN I DO?:(
    (when I press ok it keep repeating unlimitedly)
    IMG_2018.PNG
    iPhone 6+
     
  2. kalirob99 macrumors 68000

    kalirob99

    Joined:
    Dec 24, 2008
    Location:
    California
    #2
    It looks like a scam sites ad link. Close Cydia manually and see if it fixes it, if not respring or reboot and see if it still occurs. My guess would be a shady source that you installed
     
  3. Coolestlav macrumors newbie

    Joined:
    Nov 25, 2014
    #3
    same problem

    were you able to get it fixed. I am stuck on the same page with same message. Please help.
     
  4. Coolestlav macrumors newbie

    Joined:
    Nov 25, 2014
    #4
    Fixed

    I just got it fixed. Download Ifile from Cydia. you will be able to do that by quickly switching tabs when you open cydia. browse iFile and install. go to var/mobile/Library/Preferences. Do not delete anything with com.apple. Delete the file that was saved on the day that made it stuck on the search page. I forgot what it was called but mine was the first one on top. Problem solved.
     
  5. eelw macrumors 6502a

    eelw

    Joined:
    Sep 19, 2012
    #5
    I encountered this annoying web site redirect when I was using one of those YouTube downloading sites. Got stuck on it. Force closing the browser didn't help. I tried blocking it with AdBlock, but didn't help. Luckily I was using a 3rd party browser. So just removed and reinstalled the browser. So that's not necessarily good news for anyone that has this issue with browser in Cydia or if this happens in Safari.

    But one thing I didnt try, go in airplane mode and see if you can close that stupid site this way.

    Edit. Ah, see there was way to fix it as I was typing up my post.
     

Share This Page