Cydia winterboard problem...

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by anthem550, Aug 11, 2010.

  1. anthem550 macrumors member

    Joined:
    Jul 28, 2009
    #1
    Anyone else download winterboard from Cydia and have their iPhone get stuck on the apple logo after you reboot it? Where do I go from here?
     
  2. GunBlazerX macrumors member

    Joined:
    Aug 3, 2010
    #2
    hold power and home button at same time down until your phones screen goes off and then an apple logo appears, then you should release both buttons.
     
  3. anthem550 thread starter macrumors member

    Joined:
    Jul 28, 2009
    #3
    still nothing. Tried hooking it to itunes and it doesnt recognize it
     
  4. GunBlazerX macrumors member

    Joined:
    Aug 3, 2010
    #4
    It has always worked for me though, good luck.
     
  5. mrathee macrumors 6502

    Joined:
    Jul 8, 2010
    #5
    plug into pc/mac, hold power button and home button, once it restarts, release power button(lock button) BUT CONTINUE HOLDING HOME BUTTON

    after a few seconds (sometimes even up to a minute or two) your phone will go into disk mode and itunes will recognize it.

    then restore.
     
  6. -aggie- macrumors P6

    -aggie-

    Joined:
    Jun 19, 2009
    Location:
    Where bunnies are welcome.
    #6
    Wrong directions to get you into DFU mode here. Click on the link in my sig for directions and a video. You need to hold down the home and power button until right after the screen goes black (around 8-10 secs.) and then continue holding the home button. You may need to try a few times to get it right.
     
  7. anthem550 thread starter macrumors member

    Joined:
    Jul 28, 2009
    #7
    I will be able to restore from last back up correct?
     
  8. -aggie- macrumors P6

    -aggie-

    Joined:
    Jun 19, 2009
    Location:
    Where bunnies are welcome.
    #8
    Yes, of course, if you get that far. I'd worry about getting into the restore first. :)
     
  9. anthem550 thread starter macrumors member

    Joined:
    Jul 28, 2009
    #9
    I got it into the restore on my work computer already just to see but my backup is on my mac book at home.
     
  10. -aggie- macrumors P6

    -aggie-

    Joined:
    Jun 19, 2009
    Location:
    Where bunnies are welcome.
    #10
    Well that's good. If you find you can't get to the same stage at home (it happens), copy the backup folder and restore at work.
     

Share This Page