Cydia won't work?

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by GaGaBoy, Feb 6, 2011.

  1. GaGaBoy macrumors newbie

    Joined:
    Jan 22, 2011
    #1
    Wirelessly posted (Mozilla/5.0 (iPhone; U; CPU iPhone OS 4_2_1 like Mac OS X; en-us) AppleWebKit/533.17.9 (KHTML, like Gecko) Mobile/8C148 Sleipnir/1.0m)

    I just jailbroke my iPhone 4 running iOS 4.2.1 using greenpois0n. But now, nothing loads in Cydia. No sources, no "Featured" things, nothing. Is it possible that I somehow jailbroke my iPhone with the jailbreak made for iOS 4.1?
     
  2. Crackbone macrumors regular

    Joined:
    Mar 22, 2010
    #2
    Cydia is completely borked right now.

    Servers aren't responding.
     
  3. GaGaBoy thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jan 22, 2011
    #3
    Wirelessly posted (Mozilla/5.0 (iPhone; U; CPU iPhone OS 4_2_1 like Mac OS X; en-us) AppleWebKit/533.17.9 (KHTML, like Gecko) Mobile/8C148 Sleipnir/1.0m)

    Oh, okay thanks a lot.
     
  4. runnerboy516 macrumors newbie

    Joined:
    Dec 25, 2007
    #4
    I'm having the same problem. If you figure out anything, please post! As will I! I've been looking for a few days trying to figure it out with no success :(
     
  5. rwilliams macrumors 68040

    rwilliams

    Joined:
    Apr 8, 2009
    Location:
    Durham, NC
    #5
    Mine stays at the "Downloading Packages" prompt forever. I assume it's because all of the Windows users are jamming up the servers with the release of greenpois0n for that OS.
     
  6. GaGaBoy thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jan 22, 2011
    #6
    Wirelessly posted (Mozilla/5.0 (iPhone; U; CPU iPhone OS 4_2_1 like Mac OS X; en-us) AppleWebKit/533.17.9 (KHTML, like Gecko) Mobile/8C148 Sleipnir/1.0m)

    Do they have a website to report problems or anything?
     
  7. jpetticrew macrumors 6502a

    jpetticrew

    Joined:
    May 13, 2009
    Location:
    Texas
    #7
    Wirelessly posted (Mozilla/5.0 (iPhone; U; CPU iPhone OS 4_2_1 like Mac OS X; en-us) AppleWebKit/533.17.9 (KHTML, like Gecko) Mobile/8C148)

    There's no need to report a problem. It's just the fact that everyone is trying to get into it at the same time. Wait until tomorrow and it'll be better.
     
  8. GaGaBoy thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jan 22, 2011
    #8
    Wirelessly posted (Mozilla/5.0 (iPhone; U; CPU iPhone OS 4_2_1 like Mac OS X; en-us) AppleWebKit/533.17.9 (KHTML, like Gecko) Mobile/8C148 Sleipnir/1.0m)

    My Cydia is working now! How about everyone else?
     
  9. runnerboy516 macrumors newbie

    Joined:
    Dec 25, 2007
    #9
    what did you do? I just tried and mine hasn't been working. I am considering going back to 4.1 just because that worked without any problems
     
  10. Mystikal macrumors 68020

    Mystikal

    Joined:
    Oct 4, 2007
    Location:
    Irvine, CA
    #10
    You could always try SSHing in using terminal and run "apt-get update". Thats what I usually do to fix problems.
     
  11. GaGaBoy thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jan 22, 2011
    #11
    Wirelessly posted (Mozilla/5.0 (iPhone; U; CPU iPhone OS 4_2_1 like Mac OS X; en-us) AppleWebKit/533.17.9 (KHTML, like Gecko) Mobile/8C148 Sleipnir/1.0m)

    I didn't do anything, it just started working. I have some tweaks and themes already. Maybe wait another day or two?
     
  12. runnerboy516 macrumors newbie

    Joined:
    Dec 25, 2007
    #12
    Yeah, a lot of my stuff still works, but some of my apps didn't come back when I restored with PKGBackup, such as MyWi, which I really could use right now. I mean patience is my only option. Tempted to go back to 4.1 though...
     
  13. rwd hero macrumors 6502

    Joined:
    Aug 6, 2008
    Location:
    Baltimore, Maryland
    #13
    I have been jailbroken for a week or so with 4.2.1, and haven't been having any problems at all with Cydia.
     

Share This Page