Damn! This weather icons doesn't want to change!

Discussion in 'iPod touch Hacks' started by Peppe15, Nov 14, 2007.

  1. Peppe15 macrumors newbie

    Joined:
    Nov 14, 2007
    Location:
    Catania - Italy
    #1
    Hi guys! I'm Italian and today I installed fw 1.1.2 on my iPod touch that was 1.1.1 jailbroken before.

    After I jailbreak also 1.1.2, I installed all the applications for 1.1.2 from the installer and I installed also some SummerBoard themes but I've a big problem with my weather ("meteo" in italian") icon! :(


    I changed a lot of themes and I renamed each icon name of each theme. All icons change but my weather icon remain always the same!

    What can I do? :(

    [​IMG]
     
  2. stardachs macrumors newbie

    Joined:
    Nov 14, 2007
    #2
    Hi ! I'm Japanese.:rolleyes:
    Try deleting following 2 lines in /Applications/Weather.app/Info.plist
    Then you will be happy.

    <key>SBIconClass</key>
    <string>SBWeatherApplicationIcon</string>
     
  3. skarje macrumors newbie

    Joined:
    Nov 11, 2007
    #3
    hey, i had my ipod set to japanese and i had the same problem!

    the problem is that for any country besides the US, the temp is in C, so its actually a completely diff icon called "SBWeatherCelsius.png" stored inna diff folder in the ipod. you can find it in:
    /System/Library/CoreServices/SpringBoard.app/SBWeatherCelsius.png

    you'll need to manually replace/rename the icon you want to use.
     
  4. Peppe15 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Nov 14, 2007
    Location:
    Catania - Italy
    #4

    I love you my friend!!! :D


    Thank you very much! :)
     
  5. vividdemise macrumors member

    Joined:
    Oct 13, 2007
    #5
    Hey thats my theme :D well like I said befor send me a pm here or where you downloaded it with icons and or fixes that you would like and i will do what I can. I have updated that theme 3 times for others. but unless you pm me with a fix request I will forget
     
  6. andybno1 macrumors 68040

    andybno1

    Joined:
    Nov 6, 2007
    Location:
    Liverpool, UK
    #6
    yes! finally an answer to this problem lol I tried asking but never got any replies but thank you I too have the same problem with vista theme I will be sorting this problem tonight when I'm home
     
  7. andybno1 macrumors 68040

    andybno1

    Joined:
    Nov 6, 2007
    Location:
    Liverpool, UK
    #7
    well I had a look at what you where saying but when I opened the info.plist it seems its encypted
     
  8. Peppe15 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Nov 14, 2007
    Location:
    Catania - Italy
    #8
    you have to go here: http://140.124.181.188/~khchung/cgi-bin/plutil.cgi and convert your file. Then you should be able to read strings :)
     
  9. andybno1 macrumors 68040

    andybno1

    Joined:
    Nov 6, 2007
    Location:
    Liverpool, UK
  10. Peppe15 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Nov 14, 2007
    Location:
    Catania - Italy
    #10
    you're welcome ;)
     
  11. michaelsviews macrumors 65816

    Joined:
    Sep 25, 2007
    Location:
    Upstate NY
    #11
    Thats what I love about these forums, people helping people
     
  12. m242 macrumors newbie

    Joined:
    Sep 25, 2007

Share This Page