DeathAdder (Razer Synapse 2.0) Problem

Discussion in 'Mac Accessories' started by Xcyted, Feb 14, 2013.

  1. Xcyted macrumors newbie

    Joined:
    Feb 14, 2013
    #1
    Ello,

    So I had the DeathAdder 3.5 Black Edition for some while, then comes the driver upgrade, and unfortunately I upgraded to Razer Synapse 2.0 :(
    After using it for a few mins, the functions/etc didn't work well, so I decided to remove it and install the older (non synapse one) but that one didn't work either (mouse not detected).
    When I removed Razer Synapse, I noticed a logo in top menu which didn't get removed when I removed RzS 2.0.
    (Btw I tried to download and reinstall Razer Synpase 2.0 but it won't work anymore, can't find it in applications, I think all this is because of that background RzS upgrader in the top menu) Help! D:

    1) How can I remove the the top menu RsZ upgrader ?
    2) How to fix the (non synapse) driver which says "mouse not detected"

    (I don't mind using either drivers, but atm non of them work..)
     
  2. Washac macrumors 68020

    Washac

    Joined:
    Jul 2, 2006
    #2
    Here you go :)

    http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=1432198
     
  3. Xcyted thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Feb 14, 2013
    #3
    thanks for the reply, yeah i checked that, but unfortunately in my case, Razer folder is empty. Tried to find anything Razer related, yet I found nothing, I don't know how the Razer Synapse updater in the top menu is working..
     
  4. Washac, Feb 14, 2013
    Last edited: Feb 14, 2013

    Washac macrumors 68020

    Washac

    Joined:
    Jul 2, 2006
    #4

    Try this.

    HD/System/Library/CoreServices/Menu Extras

    Delete the one/ones you do not want.
     
  5. Xcyted thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Feb 14, 2013
    #5
    Tried it, no use :(
    I found a few razer file though, deleted them, but still the icon in the top menu, the only reason why I can't install Razer Synapse 2.0 or non Synapse Drivers is because of that top menu DeathAdder Driver working in background.
     
  6. Washac macrumors 68020

    Washac

    Joined:
    Jul 2, 2006
    #6
    Only got a couple of things left.

    System Prefs
    Accounts
    Login Items

    It can be got rid of, because I got rid of mine, but I thought I just deleted all things Razer and or Synapse, search for both.
     
  7. Xcyted, Feb 14, 2013
    Last edited: Feb 14, 2013

    Xcyted thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Feb 14, 2013
    #7
    Removed everything from the Login Items (even though I couldn't find anything Razer related, removed everything just to be on the safe side), removed what I found, restarting now.



    EDIT: Cheers mate :) the logo from the top menu is gone, now will try to re-install the non-synapse driver now and see how it goes.

    EDIT 2: Reinstalled non-synapse didn't work, re-installed Synapse didn't work either. Removed both, restarted, re-re-installed non synapse ( :p ), didn't detect the mouse, unplugged-replugged works fine now.
    Thanks a lot, appreciated :)
     
  8. Washac macrumors 68020

    Washac

    Joined:
    Jul 2, 2006
    #8
    Nice to know I was of assistance :), just keep away from that Synapse Razer stuff, it is being used for data gathering, be warned.................
     

Share This Page