Default Language Reverts to English (US)

Discussion in 'Mac Apps and Mac App Store' started by modene1, Jul 19, 2014.

  1. modene1 macrumors newbie

    modene1

    Joined:
    May 3, 2011
    Location:
    Istanbul
    #1
    Hi folks,
    This drives me absolutely bonkers. :mad: Again and again Word 2011 reverts the default language back into English (US) even though I continuously go into Tools -> Language and reset the defaults. What I want is English (UK).

    What can I do?

    For the sake of providing as much info as I can below are screen shots of all the relevant areas I can think of.
     

    Attached Files:

  2. OLDCODGER, Jul 19, 2014
    Last edited: Jul 19, 2014

    OLDCODGER macrumors 6502a

    Joined:
    Jul 27, 2011
    Location:
    Lucky Country
    #2
    I don't use MS software, but I notice that the option to remove your custom dictionary is grayed out - as though it were not there.

    Have you, in fact, got UK English installed in your system?

    And, if so, is it the default language?
     
  3. modene1 thread starter macrumors newbie

    modene1

    Joined:
    May 3, 2011
    Location:
    Istanbul
    #3
    Hi old fella :rolleyes:

    Yes to the last two questions. The smaller of the pictures is the system settings.
     
  4. OLDCODGER macrumors 6502a

    Joined:
    Jul 27, 2011
    Location:
    Lucky Country
    #4
    And is it default, with your keyboard setting also UK?
     
  5. modene1 thread starter macrumors newbie

    modene1

    Joined:
    May 3, 2011
    Location:
    Istanbul
    #5
    Actually the keyboard is Turkish TL - QUERTY because of the country I live in. That is to say it's the keyboard layout.
    Not sure what you are referring to specifically with the word setting.
    Thanks for your help btw.
     
  6. Bruno09 macrumors 68020

    Joined:
    Aug 24, 2013
    Location:
    Far from here
    #6
    Check :

    System Preferences / Keyboard / Input Sources

    System Preferences / Language and Text / Language (Input Sources)

    (depends on the system you are running)
     
  7. modene1 thread starter macrumors newbie

    modene1

    Joined:
    May 3, 2011
    Location:
    Istanbul
    #7
    Answer above. Turkish TL - QUERTY is the input source...
     
  8. OLDCODGER macrumors 6502a

    Joined:
    Jul 27, 2011
    Location:
    Lucky Country
    #8
    Try changing layout to British - it can't hurt.

    If no good, then Word may not be saving settings through restarts. Although, you would think that there would be more than one complaint - given the nature of this site. :)
     

Share This Page