deleted.

Discussion in 'Mac Pro' started by knowhate, Oct 3, 2009.

  1. knowhate, Oct 3, 2009
    Last edited: Feb 8, 2012
  2. CubeHacker macrumors 65816

    CubeHacker

    Joined:
    Apr 22, 2003
    #2
    Well for starters, it could be a defective mouse. Have you tried another? I suppose it can also be something messed up with your installation of OSX. If you feel SL is causing it, and you have original leopard discs, you just boot from the Leopard disc and just move your mouse around the menu's there to see if the problem persists. Because really, you first need to figure out if this is a hardware or a software problem.
     
  3. knowhate, Oct 3, 2009
    Last edited: Feb 8, 2012

    knowhate thread starter macrumors regular

    Joined:
    Jan 7, 2008
  4. CubeHacker macrumors 65816

    CubeHacker

    Joined:
    Apr 22, 2003
    #4
    Well OSX just uses its own standard mouse drivers, unless you installed a 3rd party mouse app from like logitech or something. If you did, you can try uninstalling it and then rebooting. Also, as I mentioned before, boot from any leopard installation disc and see if the mouse also reacts oddly moving around the installation menu's.
     
  5. knowhate, Oct 4, 2009
    Last edited: Feb 8, 2012

    knowhate thread starter macrumors regular

    Joined:
    Jan 7, 2008
  6. AZREOSpecialist macrumors 68000

    AZREOSpecialist

    Joined:
    Mar 15, 2009
    #6
    Check Activity Monitor to see if something isn't using a disproportionate amount of resources. Try repairing permissions and restarting, also reset PRAM/NVRAM.
     
  7. Cindori macrumors 68040

    Cindori

    Joined:
    Jan 17, 2008
    Location:
    Sweden
    #7
    4870 drivers causes mouse jumping on some displays, check apple discussion board, it's pretty common
     
  8. knowhate, Oct 4, 2009
    Last edited: Feb 8, 2012

    knowhate thread starter macrumors regular

    Joined:
    Jan 7, 2008
  9. Ouranos macrumors newbie

    Joined:
    Jan 11, 2010
    #9
    Hello everybody.

    I got the same frustrating issue on my 27" iMac (3,06ghz).
    My mouse jumps randomly when I move it. It doesn't move regularly, just like Knowhate.

    I tried to move on different surface (white, black, red...), but same problem. With over mouses same problem.

    Oddly with my mbp all the mouses work just fine.

    I reinstalled snow leopard (clean install) and the problem stays.

    Does someone can help me ?

    P.S. : Sorry for my bad English, I'm French :)
     

Share This Page