Dell Windows XP (Re)Installation CD - use with parallels?

Discussion in 'Windows, Linux & Others on the Mac' started by swruler9284, Apr 28, 2008.

  1. swruler9284 macrumors newbie

    Joined:
    Aug 23, 2007
    #1
    I have a dell windows xp reinstallation cd that came with a dell computer back in 2006. I'm pretty positive it has service pack 2. Can I pop this into my computer for use with parallels, or do i have to buy windows? It's also the media center edition.

    thanks!
     
  2. italiano40 macrumors 65816

    italiano40

    Joined:
    Oct 7, 2007
    Location:
    NY
    #2
    i did it and it messed up my boot camp and Mac HDD

    but try it with parrellels
     
  3. swruler9284 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Aug 23, 2007
    #3
    it worked!

    but now I'm being bugged to activate windows.... and when I click on it it says there's an error... gr.
     
  4. italiano40 macrumors 65816

    italiano40

    Joined:
    Oct 7, 2007
    Location:
    NY
    #4
    what did u install it on Parrellels or Boot camp w/ parellels
     
  5. MM07 macrumors 6502a

    Joined:
    Feb 10, 2008
    #5
    Just do it by the phone method. Answer the questions smartly and you'll be fine.
     
  6. Wheelie4 macrumors regular

    Wheelie4

    Joined:
    Jun 6, 2007
    Location:
    NC, USA
    #6
    Thanks. I used my Dell WinXP SP1 reinstall disc from 2003 to install in Parallels and couldn't activate by internet. A quick phone call, a few wise answer to an automated service and I'm activated a couple minutes later. ;)
     
  7. MM07 macrumors 6502a

    Joined:
    Feb 10, 2008
    #7
    It worked with XP SP1?

    Gotta love that phone activation. ;)
     
  8. Wheelie4 macrumors regular

    Wheelie4

    Joined:
    Jun 6, 2007
    Location:
    NC, USA
    #8
    Yep.
    [​IMG]
     
  9. vespa150 macrumors newbie

    Joined:
    May 17, 2008
    #9
    See now I'm trying to do the same with Windows ME, and it's all crashity crash crash. To the point where even Parallels stops working altogether.

    So now after spending $80 on the software, I've got to drop another "however much" on a service phone call? Lame.

    Lamer? I work on a ship, and internet is stupid expensive and phone calls are pretty much out of the question...

    Lamest! I'm new to Mac, and obviously MacTarded.
     
  10. The Flashing Fi macrumors 6502a

    Joined:
    Sep 23, 2007
    #10
    You're not going to get far with a phone call. Windows Me is no longer supported by MS and there was never any activation in Me.

    My guess is that Parallels is crashing due to the crap that is Windows Me.;)
     
  11. vespa150 macrumors newbie

    Joined:
    May 17, 2008
    #11
    See, now I thought that too. But when you go to install a VM, it does give you the option of setting up Windows ME via the drop down menus.

    I never was able to get as far as the 'activation' - it just wouldn't recognize the CD ROM.
     

Share This Page