"Desktop" iPad App

Discussion in 'iPad' started by WiiMarioHacker, May 3, 2010.

  1. WiiMarioHacker macrumors member

    Joined:
    Apr 3, 2010
    #1
    How the **** do you set it up? I had the settings all correct and it kept saying "failed to connect".

    I've heard that you would need to restore the iPad as a new iPad to get it to work.....

    Thanks!
     
  2. master-ceo macrumors 65816

    master-ceo

    Joined:
    Sep 7, 2007
    Location:
    The SUN
  3. VetPsychWars macrumors newbie

    Joined:
    May 3, 2010
    #4
    I had a similar issue with Air Video. I had the Firewall on my Mac set to ignore all incoming connections.

    Tom
     
  4. ReallyOldGuy macrumors regular

    ReallyOldGuy

    Joined:
    Jan 26, 2010
    #5
    Need a little more info. Are you talking about iTunes?
     
  5. Pared macrumors 65816

    Joined:
    Oct 19, 2007
    #6
    It's quite obvious he's talking about rabbits.
     

Share This Page