Diablo 2 LOD question :)

Discussion in 'Mac and PC Games' started by Nadasive, Jul 15, 2009.

  1. Nadasive macrumors 6502

    Joined:
    Jul 15, 2007
    Location:
    Henderson, Nevada
    #1
    Hey guys im just wondering if i can run two diablo 2 LOD on my mac

    its a macbook pro os x 10.5.7.

    i got 2 different cdkeys so thats not a problem, is there a way? can it be done?
     
  2. zorahk macrumors 6502

    Joined:
    Jul 18, 2008
    Location:
    North Korea
    #2
    IF you do that Blizzard can ban you from battle.net, as they consider it cheating to run multiple clients.

    Therefore, I will not tell you how to do it, but it requires third party programs.
     
  3. Nadasive thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Jul 15, 2007
    Location:
    Henderson, Nevada
    #3
    yes i know the consequences.. I Just dont know the third party apps. . . for MAC
     
  4. zorahk macrumors 6502

    Joined:
    Jul 18, 2008
    Location:
    North Korea
    #4
    If you already know that you should know the kind of places to look...
     
  5. imassents macrumors 6502

    Joined:
    Jul 3, 2008
    #5
    Ignore what zorahk has told you - it is not correct.

    It doesn't require any fancy programs to do it on either PC or Mac. The legalities behind it are explained here - it is ok to do
    http://forums.battle.net/thread.html?topicId=17615362343

    To do it on Mac, install one copy (by default it goes to /Applications/Diablo II). After the installation has finished, rename this directory to something else - for example, call it "Diablo II Key 1".

    Then proceed to install your next copy (to /Applications/Diablo II). After the install, rename it again (eg. "Diablo II Key 2"). This way you should be able to keep track of what's what.

    Once two copies are installed, just run each application. There are no tricks to it.
     

Share This Page