Diablo 2

Discussion in 'Mac and PC Games' started by smuxyz, Sep 14, 2011.

  1. smuxyz macrumors newbie

    Joined:
    Jul 29, 2011
    #1
    I recently added my Diablo 2 (+LOD) to my battle.net account. Now that I want to install them on my macbook pro I can't install due to PowerPC apps? Can I download some program to make it work?

    I run the latest Lion software.

    I recently bought my macbook pro and am there for a mac noob. I apologize ;)

    ----------

    When I download it through Blizzard .mpq files and an installer file (it doesn't show what format). The one without a format says I can't install because of some PowerPC app thing.

    Do I need a program for .mpq? Or what do I need to do?
     
  2. Hansr macrumors 6502a

    Joined:
    Apr 1, 2007
    #2
  3. smuxyz thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jul 29, 2011
    #3
  4. Mr.C macrumors 601

    Joined:
    Apr 3, 2011
    Location:
    London, UK.
    #4
    You can also install it on a non Lion Mac, update it and then copy it over to a Mac running Lion.
     
  5. Hansr macrumors 6502a

    Joined:
    Apr 1, 2007
    #5
    Nope, that's true for WC3 but not for D2 unfortunately.
     
  6. imassents macrumors 6502

    Joined:
    Jul 3, 2008
    #6
    http://forums.battle.net/thread.html?topicId=27822632027
     

Share This Page