Diablo 3 on a Mac

Discussion in 'Mac Accessories' started by karnashuk, Jan 9, 2011.

  1. karnashuk macrumors newbie

    karnashuk

    Joined:
    Jan 7, 2011
    Location:
    Warsaw
    #1
    Hi all,

    I know it sounds silly but I'm not really sure...

    do you think that the new diablo 3 will run smoothly on a new iMac coming this year? (27'' model, top of the line). Ofcourse I would love to play D3 on full details.

    I just can't imagine how fun it will be to play this awesome game on 27'' display, using our beloved Mac.

    So.. what do you think people? :)
     
  2. jbyun04 macrumors 6502a

    jbyun04

    Joined:
    Aug 31, 2008
    Location:
    Canada
    #2
    27" Top of the line coming out this year? Easily.
     
  3. Strimkind macrumors member

    Joined:
    Jul 16, 2009
    #3
    Easily it will run on the latest and greatest.

    Now will it run on my 2009 Mac mini...that is the question.
     
  4. Nermal Moderator

    Nermal

    Staff Member

    Joined:
    Dec 7, 2002
    Location:
    New Zealand
    #4
    From what I've seen of the alpha, the requirements shouldn't be too different from those of Starcraft 2.
     
  5. jbyun04 macrumors 6502a

    jbyun04

    Joined:
    Aug 31, 2008
    Location:
    Canada

Share This Page