Did anyone else just get a text....

Discussion in 'iPhone' started by phalcon, Jun 25, 2009.

  1. phalcon macrumors newbie

    phalcon

    Joined:
    Nov 10, 2008
    Location:
    NYC
    #1
    Did anyone else just get a text from AT&T that says:

    I tried sending a picture message, but it failed. Curious if anyone else got the same message, and if so, had any luck in sending a picture/video message.
     
  2. uberamd macrumors 68030

    uberamd

    Joined:
    May 26, 2009
    Location:
    Minnesota
    #2
    People were getting this a while back if I recall correctly.
     
  3. waterskier2007 macrumors 68000

    waterskier2007

    Joined:
    Jun 19, 2007
    Location:
    White Lake, MI
    #3
    there were a few people on here getting this earlier this week
     
  4. renewed macrumors 68040

    renewed

    Joined:
    Mar 24, 2009
    Location:
    Bemalte Blumen duften nicht.
    #4
    I got this when I first activated. I think it is a standard message from AT&T sent to all data capable devices.

    Did you activate recently?
     
  5. BrownManUPS macrumors 6502a

    BrownManUPS

    Joined:
    Jul 30, 2007
    Location:
    California
    #5
    I didn't get it. I wonder why the inconsistency.
     
  6. Warbrain macrumors 603

    Warbrain

    Joined:
    Jun 28, 2004
    Location:
    Chicago, IL
    #6
    It's a standard at&t message. Don't think that you're special for getting it.
     
  7. -aggie- macrumors P6

    -aggie-

    Joined:
    Jun 19, 2009
    Location:
    Where bunnies are welcome.
    #7
    I think it's due to the OP just activating his iPhone.
     
  8. icurbyou macrumors newbie

    Joined:
    Jun 23, 2009
    #8
    Don't mistake confusion and curiosity for one thinking they are "special".
     
  9. -aggie- macrumors P6

    -aggie-

    Joined:
    Jun 19, 2009
    Location:
    Where bunnies are welcome.
    #9
    Don't be so literal.
     
  10. jclardy macrumors 68040

    jclardy

    Joined:
    Oct 6, 2008
    #10
    I activated my iPhone on a new at&t account on the 19th but I never got this message.
     
  11. phalcon thread starter macrumors newbie

    phalcon

    Joined:
    Nov 10, 2008
    Location:
    NYC
    #11
    Sorry, had to run to a couple of meetings. I've had this iPhone and account since September of last year, so not a new activation. Probably just a glitch in the system or something, but I was just curious. Thanks to all those who replied with useful info.
     
  12. Knowlege Bomb macrumors 603

    Knowlege Bomb

    Joined:
    Feb 14, 2008
    Location:
    Madison, WI
    #12
    I've been to AT&T and activated three different SIMs since getting my 3G S and I've never seen this text.
     

Share This Page