Did anyone install Yosemite (10.10) on Vmware Fusion 5?

Discussion in 'OS X Yosemite (10.10)' started by Quotenfrau, Jun 3, 2014.

  1. Quotenfrau macrumors 6502

    Quotenfrau

    Joined:
    Mar 6, 2011
    #1
    Hi

    Did anyone install Yosemite (10.10) on Vmware Fusion 5? It runs on Mavericks. Does it work?
     
  2. abcdefg12345 macrumors regular

    abcdefg12345

    Joined:
    Jul 10, 2013
    #2
    i tried keeps getting stuck creating image, ended up making small partition on external hard drive and installing it there
     
  3. mau5ing macrumors newbie

    Joined:
    Jun 4, 2014
    #3
    Yeah I had VM Ware previously installed on my mac, now on Yosemite it stopped working. The app is 'incompatible' with the operating system. Its shows the current VM Ware logo faded and crossed out in Applications or Launch Pad.
     
  4. irnchriz macrumors 65816

    irnchriz

    Joined:
    May 2, 2005
    Location:
    Scotland
    #4
    The OP is asking if anyone has installed Yosemite as a guest OS on VMware fusion.
     
  5. mantzm macrumors newbie

    Joined:
    May 26, 2009
    #5
    Yes I have installed Yosemite using VMWare Fusion 6.03 -

    I used the mavericks defaults but told it to load from an image - then pointed it to the Yosemite App in the apps folder...

    It does run a little slow - but works for testing purposes just fine...
     
  6. 081440 macrumors regular

    Joined:
    Mar 14, 2006
    Location:
    New Jersey
    #6
    10.10 Works in VMware 5

    Yes, it works! Upgraded to it from a copied Mavericks VM which was created using an upgraded Mountain Lion VM.

    Just takes forever to boot up (Like 5-10 minutes) and the dock and all transforms and movements are very ugly due to poor graphics performance. :eek:

    But it does work. Just don't expect it to work fast or well! haha

    Gave my 10.10 VM 2 processor cores and 6GB of RAM.
     
  7. AppleDApp macrumors 68020

    AppleDApp

    Joined:
    Jun 21, 2011
    #7
    I am curious how everyone got 10.10 installed in Fusion. I downloaded the app and can't load the .app file in Fusion.
     

Share This Page