Disappearing Apps

Discussion in 'iPhone Tips, Help and Troubleshooting' started by gregski, May 23, 2013.

  1. gregski macrumors newbie

    gregski

    Joined:
    Jan 9, 2013
    Location:
    Shelton, WA
    #1
    I have a jailbroken iP5. The last couple of apps I downloaded are nowhere to be found. If I go to the App Store and find those apps, it gives me the "open" button so I can use the app, but there are no icons added to my screen. I thought it might have something to do with a theme I installed, but I deleted the theme and it still happens. Help!
     
  2. applejuice99 macrumors member

    Joined:
    Apr 1, 2013
    #2
    I am not generally good with jail-broken devices as I have not done it myself. When you do a spotlight search do the apps come up? Have you tried deleting the app by doing Settings>General>Usage>"Tap on app">Delete App, then re-installing?
     
  3. gregski thread starter macrumors newbie

    gregski

    Joined:
    Jan 9, 2013
    Location:
    Shelton, WA
    #3
    I didn't know you could delete apps that way. Thanks for the info. I tried the delete/reinstall and still not showing up. I had the spotlight page disabled but I enabled it to do the search and the apps do not show up.
     
  4. MrMacMack macrumors 6502a

    Joined:
    Oct 24, 2012
  5. gregski thread starter macrumors newbie

    gregski

    Joined:
    Jan 9, 2013
    Location:
    Shelton, WA
    #5
    It was just a game and a photo app.
     
  6. gregski thread starter macrumors newbie

    gregski

    Joined:
    Jan 9, 2013
    Location:
    Shelton, WA
    #7
    It had nothing to do with the apps. I uninstalled the 2 themes I had, reinstalled only one and then tried to download the apps again. It is working now. I still have no idea how it happened but all is good now. Thanks for the responses.
     
  7. dictoresno macrumors 601

    dictoresno

    Joined:
    Apr 30, 2012
    Location:
    NJ
    #8
    I've seen that happen on blackberry phones before and it was usually due to an aftermarket installed theme. Glad you got it working again.
     
  8. otismotive77 macrumors 6502

    Joined:
    May 18, 2013
    #9
    had the same issue, your solution fixed my problem.
    thanks for telling this valuable information.:)
     

Share This Page