Do i need to reinstall Blacksn0w if i insert the SIM card after?

Discussion in 'iPhone' started by RonHC, May 18, 2010.

  1. RonHC macrumors 6502a

    RonHC

    Joined:
    Apr 27, 2010
    #1
    If i already have BlackSn0w installed, do i just insert the SIM card and let it get a signal or do i have to power off or reinstall blacksn0w?
     
  2. sheppy1 macrumors 6502a

    sheppy1

    Joined:
    Sep 8, 2008
  3. Applejuiced macrumors Westmere

    Applejuiced

    Joined:
    Apr 16, 2008
    Location:
    At the iPhone hacks section.
    #3
    No need to reinstall blacksnow once its installed and running fine.
    A reboot wouldnt hurt either but not a must.
     
  4. -aggie- macrumors P6

    -aggie-

    Joined:
    Jun 19, 2009
    Location:
    Where bunnies are welcome.
    #4
    Please edit your title so others wanting to know what you asked can actually search on it.
     
  5. RonHC thread starter macrumors 6502a

    RonHC

    Joined:
    Apr 27, 2010
    #5
    uhhh what should be the title, the one i think of is too long
     

Share This Page