Do Mac Pro's and IMACS have WIFI?

Discussion in 'Buying Tips and Advice' started by stevenfarrisohi, May 19, 2008.

  1. stevenfarrisohi macrumors newbie

    Joined:
    Jan 28, 2008
    #1
    I am a relative newbie and I have stupid question. Do IMACS and MAC Pro's have WiFi capabilities? If not, can you get hardware to build in this capability?

    Thanks!
     
  2. gazfocus macrumors 68000

    gazfocus

    Joined:
    Jan 3, 2008
    Location:
    Liverpool, UK
    #2
    Hi
    iMac's have built in WiFi. Mac pro's don't as standard but when ordering you can customize with an AirPort (WiFi) card.
     
  3. fishcove Guest

    #3
  4. aaquib macrumors 65816

    aaquib

    Joined:
    Sep 11, 2007
    Location:
    Toronto, Canada
    #4
    I've always wondered why the $600 Mac Mini has wifi standard, but the $2800 Mac Pro doesn't...
     
  5. tdhurst macrumors 68040

    tdhurst

    Joined:
    Dec 27, 2003
    Location:
    Phoenix, AZ
    #5
    Because most Mac Pro users don't use WiFi, they connect via very fast ethernet connections to transfer very large files.

    Also, reception with a Mac Pro sucks.
     
  6. stevenfarrisohi thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jan 28, 2008
    #6
    Thanks all for your kind responses! I thought Airport Extreme was just Internet!
     
  7. tdhurst macrumors 68040

    tdhurst

    Joined:
    Dec 27, 2003
    Location:
    Phoenix, AZ
    #7
    Uh...

    As opposed to...?
     
  8. JNB macrumors 604

    JNB

    Joined:
    Oct 7, 2004
    Location:
    In a Hell predominately of my own making
    #8
    Bagel warmer.
     

Share This Page