Do not have sufficient privileges LOGIC 8

Discussion in 'Digital Audio' started by jewpoc, Jul 12, 2010.

  1. jewpoc macrumors newbie

    Joined:
    Jul 12, 2010
    #1
    I am trying to bounce my 14+ hours worth of audio work for a 2 minute film and recieveing the messege Do not have sufficient privileges -5000

    I am using osx 10.5.8
    Logic pro 8
    I am the admin
    I have repaired all permissions useing Maintainence tool
    I have saved as to a new location on the HD
    I have checked read/write allow for the folder and all the files inside (audio)
    I have been using this template for months and this never happened before

    Does anyone have any idea how I can bounce my work? This is literally putting a stop to my income...
     
  2. synth3tik macrumors 68040

    synth3tik

    Joined:
    Oct 11, 2006
    Location:
    Minneapolis, MN
    #2
    I might take a shot at renaming the session, doing a save as. It seems to be a long shot, but I have successfully gotten rid of permissions errors in this way.
     
  3. jewpoc thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jul 12, 2010
    #3
    I just read this in another thread

    "make sure you know what you're doing. Most of the time, you get this error because you're trying to do something "wrong", like recording audio to your system folder (for example if you open a template and start recording without first naming and saving the project)"

    If I have done this, how can I fix it?
     
  4. jewpoc thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jul 12, 2010
  5. jewpoc thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jul 12, 2010
    #5
    I have to have this done in a couple of days and no one on any forum seems to have any answers to this.

    I am going to start recreating all the audio and midi in a new file. That is the only answer I have left.

    Do It All Again.
     

Share This Page