Do you need a iPhone or iTouch to submit your app

Discussion in 'iOS Programming' started by TAJones99, May 27, 2009.

  1. TAJones99 macrumors member

    TAJones99

    Joined:
    Apr 26, 2009
    Location:
    Jacksonville, FL
    #1
    I lost my iPhone and my app is just about done do I need a iPhone or iTouch to submit it.
     
  2. SilentPanda Moderator emeritus

    SilentPanda

    Joined:
    Oct 8, 2002
    Location:
    The Bamboo Forest
    #2
    You don't *need* one. But the simulator isn't really good for a full test. Only quick and dirty,
     
  3. TAJones99 thread starter macrumors member

    TAJones99

    Joined:
    Apr 26, 2009
    Location:
    Jacksonville, FL
    #3
    But I will be able to a less submit it I'm not doing a game or nothing that big just a simple its been running pretty good on the simulator I just want to make sure I can still submit it without the iPhone or iTouch.
     
  4. fishkorp macrumors 68020

    fishkorp

    Joined:
    Apr 10, 2006
    Location:
    Ellicott City, MD
    #4
    Just because it runs in the simulator doesn't mean it'll run on the device. But in most cases you should be fine.

    However, keep in mind that any apps submitted must run on a device with 3.0b5 or it'll get rejected.
     
  5. TAJones99 thread starter macrumors member

    TAJones99

    Joined:
    Apr 26, 2009
    Location:
    Jacksonville, FL
    #5
    I know I have the 3.0 simulator I just dont have $400 to get a new iPhone rite now, guess I can try to find me a used iTouch on craigslist or some where.
     
  6. dejo Moderator

    dejo

    Staff Member

    Joined:
    Sep 2, 2004
    Location:
    The Centennial State
    #6
    Perhaps you could try soliciting some beta testers.
     
  7. Haruhi macrumors regular

    Joined:
    Sep 19, 2008
  8. bytezone macrumors member

    Joined:
    Apr 20, 2009
    #8
    Expereince on testing on device is totaly different. Don't forget on mac you are working on a faster processor , so many delay won't be caught. Also you can check for memory leak only by connecting the device.


     
  9. firewood macrumors 604

    Joined:
    Jul 29, 2003
    Location:
    Silicon Valley
    #9
    It is possible to submit an app without owning a device.

    However, be prepared for a possible rejection, as there are problems and bugs that may appear only when running an app on a device (and, more recently, a device running the 3.0 beta as well).
     

Share This Page