Do you need to activate an iPod Touch?

Discussion in 'iPod touch' started by gladoscc, Jan 25, 2012.

  1. gladoscc macrumors 6502

    Joined:
    Jul 13, 2011
    #1
    Do you need to activate an iPod touch like the iPhone?
     
  2. btbrossard macrumors 6502a

    Joined:
    Oct 25, 2008
    Location:
    Chicagoland
    #2
    Connect it to iTunes on a computer before it will work?

    No - if the iPod Touch has OS5 on it, you can set it up and use it without connecting it to iTunes.
     
  3. gladoscc thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Jul 13, 2011
    #3
    Oh ok, but I still need internet access right?
     
  4. old-wiz macrumors G3

    Joined:
    Mar 26, 2008
    Location:
    West Suburban Boston Ma
    #4
    You need internet access if you want to use the iTunes store. IIRC iTunes app on the computer doesn't really require internet to work. You can still use iTunes to rip CDs and load them onto the iPod Touch.
     
  5. gladoscc thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Jul 13, 2011
    #5
    I thought activation required internet access? That was the case with the iPhone.
     
  6. old-wiz macrumors G3

    Joined:
    Mar 26, 2008
    Location:
    West Suburban Boston Ma
    #6
    iPod Touch does not require activation.
    iPhones require activation to get on the carrier's list.
     

Share This Page