Does all sims work in iphone ??

Discussion in 'iPhone Tips, Help and Troubleshooting' started by Abby15, Jul 25, 2010.

  1. Abby15 macrumors newbie

    Abby15

    Joined:
    Jul 10, 2010
    Location:
    Saudi Arabia
    #1
    Does iphone support all network sims ??

    i am asking this because ?

    one of my friend has gone to PAKISTAN' and shes like complaining
    that the phone is not supporting the network sim ..... :(

    is that soooo ?????
     
  2. spblat macrumors 6502a

    spblat

    Joined:
    Jun 18, 2010
    #2
    It uses a MicroSIM, it's much smaller than a regular SIM.

    Apparently it is possible to cut a regular SIM to fit in an iPhone 4, but you must research how to do it. Then it might work, but only if the networks are compatible.
     
  3. Abby15 thread starter macrumors newbie

    Abby15

    Joined:
    Jul 10, 2010
    Location:
    Saudi Arabia
    #3
    heyy

    i am talking about iphone 3G ...

    MicroSIM- i dont think soo because we get regular sims in <pakistan and jeddah>

    but it seemz that NOT ALL SIMS NETWORK SUPPORTS IPHONE :(
     
  4. spblat macrumors 6502a

    spblat

    Joined:
    Jun 18, 2010
    #4
    My mistake. I was thinking about the iPhone 4. Which is basically what I do all the time :rolleyes:

    2G Network: GSM 850 / 900 / 1800 / 1900
    3G Network: HSDPA 850 / 1900 / 2100

    http://www.gsmarena.com/apple_iphone_3g-2424.php

    I would expect the iPhone 3G to work on any network using these standards and frequencies.
     
  5. Applejuiced macrumors Westmere

    Applejuiced

    Joined:
    Apr 16, 2008
    Location:
    At the iPhone hacks section.
    #5

    All us iPhones are locked to AT&T and do not support any other sims. Also all iPhones that are not officially factory unlocked will not accept any sim but only the one that it's locked to.
     
  6. Abby15 thread starter macrumors newbie

    Abby15

    Joined:
    Jul 10, 2010
    Location:
    Saudi Arabia
    #6
    Oh my gosh :(

    anyway thankz alooot :)

    i got my iphone 3G from america and unlocked it here in jeddah
    and m sure my pakistani sim> wil alsoo not work too :(

    heyy is there any way i can get it through ???
     
  7. Abby15 thread starter macrumors newbie

    Abby15

    Joined:
    Jul 10, 2010
    Location:
    Saudi Arabia
    #7


    thanks !!
     

Share This Page