Does anyone else's GOOD app not work anymore

Discussion in 'iOS 10' started by bribri99, Aug 9, 2016.

  1. bribri99 macrumors regular

    Joined:
    Sep 3, 2014
  2. LoveToMacRumors macrumors 68020

    LoveToMacRumors

    Joined:
    Feb 15, 2015
    Location:
    Canada
  3. C DM macrumors Westmere

    Joined:
    Oct 17, 2011
  4. sdlevi27 macrumors regular

    Joined:
    Oct 22, 2008
    #4
    What error are you getting? I'm also a Good user and was about to pull the upgrade trigger. That's a show stopper for me if Good breaks.
     
  5. bribri99 thread starter macrumors regular

    Joined:
    Sep 3, 2014
    #5
    It crashes after password entry. Someone else on twitter has the same issue. I wouldn't install til good releases another one. Anyone know how to roll back betas?
     
  6. Firewolve macrumors member

    Joined:
    Jul 21, 2009
    #6
    Same issue here. Downgrade to earlier beta's not possible I think.
     
  7. sdlevi27 macrumors regular

    Joined:
    Oct 22, 2008
    #7
    Did you try deleting the app and reprovisioning?
     
  8. bribri99 thread starter macrumors regular

    Joined:
    Sep 3, 2014
    #8
    Yup!
    --- Post Merged, Aug 9, 2016 ---
    I wonder how responsive Good will be
     
  9. krishmk macrumors 6502

    Joined:
    Feb 11, 2010
    #9
    I have the same issue.. so for now, no more Good.
     
  10. Clete2 macrumors 65816

    Clete2

    Joined:
    Sep 20, 2008
    Location:
    USA
    #10
    Same here. Good is a horrible app already with a very ironic name.
     
  11. sdlevi27 macrumors regular

    Joined:
    Oct 22, 2008
    #11
    Based on how frequently they update the app, we'll be lucky if it's fixed by iOS 11
     
  12. Firewolve macrumors member

    Joined:
    Jul 21, 2009
    #12
    Yep. In the past when Good broke during the beta phase (think last time was with iOS8), it took them until weeks after the release of the final version until the app worked again ...
     
  13. xmnj macrumors member

    Joined:
    Jul 5, 2007
  14. onepoint, Aug 9, 2016
    Last edited: Aug 10, 2016

    onepoint macrumors 6502a

    onepoint

    Joined:
    Aug 3, 2010
    Location:
    USA
    #14
    I surely don't miss Good for Enterprise. My employer switched to IBM's MaaS 360 and it's been a much better experience.

    Edit: MaaS 360 is an IBM product (I had originally attributed to Microsoft), thank you DaveOP
     
  15. xxMACxx macrumors regular

    Joined:
    Jul 26, 2008
    #15
    Dang... it killed it for me too. I hate the app, but it's my only way to get work email... Historically my work wouldn't allow Good to work on the betas, so i was suprised when the first ones worked. Maybe the next beta will resolve it.
     
  16. bribri99 thread starter macrumors regular

    Joined:
    Sep 3, 2014
    #16
    Is it a beta thing or a GOOD thing? Who should be fixing it?
     
  17. Crisiomiro macrumors newbie

    Joined:
    Jul 21, 2016
    #17
    Same issue here. Real pain, I rely on Good For Enterprise.

    Good were bought by BlackBerry last year. I'd expect their products to be folded in and rebranded sooner rather than later.
     
  18. Firewolve macrumors member

    Joined:
    Jul 21, 2009
    #18
    I reinstalled it today but at the first start it then gets stuck at "Starting Services"
     
  19. DaveOP macrumors 65816

    Joined:
    May 29, 2011
    Location:
    Portland, OR
    #19
    MaaS 360 is an IBM product, Microsoft uses Intune :)
     
  20. willmtaylor macrumors G3

    willmtaylor

    Joined:
    Oct 31, 2009
    Location:
    A Natural State
    #20
    Looked up this app out of curiosity. The reviews are strikingly NOT "good."
     
  21. nburwell macrumors 68040

    nburwell

    Joined:
    May 6, 2008
    Location:
    PHL
    #21
    Appreciate the heads up. I was going to install the newest beta on my 6s tonight. But if Good breaks, then this is a dealbreaker since I use this app for my work email. I'll probably just have to end up installing it on my SE since I still have that device on iOS 9.
     
  22. cjbski macrumors member

    cjbski

    Joined:
    Feb 18, 2014
  23. BillGates1969 macrumors regular

    BillGates1969

    Joined:
    Sep 11, 2008
    Location:
    Bournemouth
    #23
    I used to administer the Good for Enterprise servers in our exchange environment - this normally is fixed by your admin deleting your profile on the server (in the web interface and the file system).
     
  24. bribri99 thread starter macrumors regular

    Joined:
    Sep 3, 2014
    #24
    Mine works fine until setting up the password
     
  25. BillGates1969 macrumors regular

    BillGates1969

    Joined:
    Sep 11, 2008
    Location:
    Bournemouth
    #25
    I would still have a chat to your systems admins. We used to block beta iOS from running the good app, so could be that also.
     

Share This Page