Does anyone know how to unlock 6.1.2 iPhone 4/4S?

Discussion in 'iOS 6' started by Adam1988, Mar 20, 2013.

  1. Adam1988 macrumors member

    Joined:
    Mar 15, 2013
    Location:
    United States in Texas, After will be Europe.
    #1
    Hello Guys Good morning or afternoon!

    I have an iphone 4 which is my mothers and i got an iphone 4s for myself.

    I have a dilemma about the UNLOCKING or Flashing of the iphone 4 and 4s

    i got my sprint carrier me and my mom we pay way to much and i was wondering if there was any way to actually unlock it to T-Mobile pre paid.
    I researched all over Google and i dont see any valuable data is just only ADS and FAKE info.

    Please anyone help me. Back then i used ultrasnow to unlock it on my 3gs.
    But now things have changed Thanks and Loyal Apple Fan Here :D

    Iphone 4 CDMA, Version 6.1.2 , Baseband 3.0.04
    Iphone 4s GSM, Version 6.1.2 , Baseband 3.4.02

    Thank you Everyone! :):):)
     
  2. dhlizard macrumors G4

    dhlizard

    Joined:
    Mar 16, 2009
    Location:
    The Jailbreak Community
    #2
    An iPhone 4 cannot be used with GSM sim, it has no sim slot.
    An iPhone 4S does have a sim slot, but an official unlock only unlocks it for International sims, not US carriers. For 4S you can look into a sim interposer.
     
  3. Adam1988 thread starter macrumors member

    Joined:
    Mar 15, 2013
    Location:
    United States in Texas, After will be Europe.
    #3
    Hey thanks! but i know that the 4 is CDMA is there any tools for it? but you say there is a permanent unlock for it right? but that only comes handy outside of the US? well it will be good to know at least where or how to do it? or any carrier provided :)

    and ill check out what u meant baout the 4s because i want to move to tmobile so bad im paying like 125 per month i hate it :(
     
  4. darricksailo macrumors 601

    darricksailo

    Joined:
    Dec 18, 2012
    #4
    I don't think it's possible to use a sprint iPhone on any of the carriers (AT&T, T-Mobile, Verizon, etc) in the US even if you get it unlocked by sprint
     
  5. dhlizard macrumors G4

    dhlizard

    Joined:
    Mar 16, 2009
    Location:
    The Jailbreak Community
    #5
    Perhaps you should re-read my response, I said nothing about a permanent unlock for iPhone 4 that would allow the use of a T-Mobile sim.
    You cannot use an CDMA Sprint iPhone 4 on T-Mobile !
     
  6. Adam1988 thread starter macrumors member

    Joined:
    Mar 15, 2013
    Location:
    United States in Texas, After will be Europe.
    #6
    okay okay.. Umm and if my moms phone cant be unlocked wtv anyways what about mine?! D:

    Is it possible?
    D:

    I heard it has to be jailbroken in order to be unlocked right?
    :d

    ----------

    Is it possible to make this work on 4s by sprint? :(
    like not a permanent unlock but an unlock from somewhere else like a temp unlock if updating messes up the unlocking or jailbreak than maybe theres a method like an exploit for it right? :D
     
  7. darricksailo macrumors 601

    darricksailo

    Joined:
    Dec 18, 2012
    #7
    If your 4S is AT&T (since you say gsm), you can order an unlock via ebay (should be only around $5) and it'll be factory unlocked and you will be able to use it on T-Mobile.

    Jailbreaking is not equivalent to unlocking. Software unlock is pretty much dead

    There is no way to use a sprint iPhone on another US carrier
     
  8. Adam1988 thread starter macrumors member

    Joined:
    Mar 15, 2013
    Location:
    United States in Texas, After will be Europe.
    #8
    Oh okay well my sprint iphone 4s white 16 gig storage.
    has a mini gsm card and its sprint it is not att
    So there is no possible ways to manage a full unlock with t-mobile via any tool? amazon, ebay, from hardware by purchasing that unlock like apple n berry idk there must be methods. please...
     
  9. dhlizard macrumors G4

    dhlizard

    Joined:
    Mar 16, 2009
    Location:
    The Jailbreak Community
    #9
    Actually, a CDMA phone can be flayed to any CDMA carrier.

    Of course, that doesn't help the threadstarter.

    ----------

    I already replied your option is a sim interposer for 4S CDMA phone.
    But they are cumbersome to use
     
  10. darricksailo macrumors 601

    darricksailo

    Joined:
    Dec 18, 2012
    #10
    Hmm, I always thought the sprint iPhones could not but the Verizon iPhones could
     
  11. Adam1988 thread starter macrumors member

    Joined:
    Mar 15, 2013
    Location:
    United States in Texas, After will be Europe.
    #11
    Well i guess then my iphone 4s cant be unlocked.. I saw a video in youtube about a cdma 4 iphone gets unlocked with a chinese hardware gsm

    ----------


    Sim interposer? Are those like the ones that actually do the whole configurations inside the iphone? Mmm im not sure but ill do more research ill post the link in here
     
  12. lacedup236 macrumors newbie

    Joined:
    Mar 26, 2013
    #12
    I have a Iphone 4 verizon also. Need Help!

    I also have a Iphone 4 CDMA, Version 6.1.2 , Baseband 3.0.04. I have done lots of research but can't find a solution to unlocking it to use on Metro pcs. Please help, Thank you.
     
  13. Adam1988 thread starter macrumors member

    Joined:
    Mar 15, 2013
    Location:
    United States in Texas, After will be Europe.
    #13
    I believe its impossible :S
    Unless u take it to china xD
     
  14. dhlizard macrumors G4

    dhlizard

    Joined:
    Mar 16, 2009
    Location:
    The Jailbreak Community
    #14
    Do you really know what a sim interposer actually is ?
     
  15. Adam1988 thread starter macrumors member

    Joined:
    Mar 15, 2013
    Location:
    United States in Texas, After will be Europe.
    #15
    I honestly do not know and i want to find out :) what is a sim interposer? Please explain im new to this thank u :)
     
  16. Adam1988 thread starter macrumors member

    Joined:
    Mar 15, 2013
    Location:
    United States in Texas, After will be Europe.
    #16
    Oh yes i know what you mean and yeah i know what a sim interposer is but is it available for sprint network on 6.1.2? thats what im trying to find out cause i know everytime you upgrade the version the bb also upgrades as well thats what i heard.. but all im trying to look for is to get a sim interposer that is compatible with the sprint 4s 6.1.2 BB 3.4.02 9

    maybe theres already a way to unlock it by this method?
     
  17. dhlizard, Mar 27, 2013
    Last edited: Mar 27, 2013

    dhlizard macrumors G4

    dhlizard

    Joined:
    Mar 16, 2009
    Location:
    The Jailbreak Community
    #17
    @Threadstarter,

    I'm done here.. I have answered your question - 3 times I believe. Your confusion over my replies has worn me down - like these 2 conflicting posts you made here at the end of this thread.



    If you want to research a sim interposer for the 4S, Google can help you.

    Good luck !
     
  18. Adam1988 thread starter macrumors member

    Joined:
    Mar 15, 2013
    Location:
    United States in Texas, After will be Europe.
    #18

    Oh okay thanks :)
     
  19. lacedup236 macrumors newbie

    Joined:
    Mar 26, 2013
    #19
    What is the difference in unlocking an iPhone in the US and China?
     
  20. Adam1988 thread starter macrumors member

    Joined:
    Mar 15, 2013
    Location:
    United States in Texas, After will be Europe.
    #20
    They got chinese sim interposer to unlock almost any device that is locked to... ( fir example: sprint, att, verizon etc)
     
  21. Elliott83 macrumors newbie

    Joined:
    Jan 21, 2013
    #21
    Im not sure about gsm. But with cdma it can be flashed to another cdma carrier. But it also depends on the flashing company you use. Some can only do the 4. Others can do the 4 to the 5. Some can only flash if running ios5 others can flash no matter what.

    Its all in what company and what carrier really.

    I know this probably doesnt help but just wanted to say what i knew about flashing a iphone.
     
  22. dhlizard macrumors G4

    dhlizard

    Joined:
    Mar 16, 2009
    Location:
    The Jailbreak Community
    #22
    A CDMA phone can only be flashed to one CDMA carrier at a time as I understand it.
    But, in either case, this will not help get the threadstarter to T-Mobile since it is not a CDMA carrier.
     
  23. Elliott83 macrumors newbie

    Joined:
    Jan 21, 2013
    #23
    That is correct. As you see i did mention i didnt know about gsm. I saw where cdma flashing was talked about, so i added what i knew about it. Since his is cdma it would be a better chamce of flashing to metro, page plus, virgin. Somewhere along those lines.
     
  24. lacedup236 macrumors newbie

    Joined:
    Mar 26, 2013
    #24
    Quick question!

    Does anyone know if http://www.cdmatool.com/ is legit? still trying to figure out how to unlock iphone 4 cdma verizon :(
     
  25. dhlizard macrumors G4

    dhlizard

    Joined:
    Mar 16, 2009
    Location:
    The Jailbreak Community
    #25
    What would you achieve by unlocking an iPhone 4 ?

    It does not have a sim slot. It cannot use GSM sim.
    I believe it can be flashed to another CDMA carrier without being unlocked.
     

Share This Page