OS X Does Company of heroes work with yosemite?

Discussion in 'Mac and PC Games' started by andy2401, Oct 27, 2014.

  1. andy2401, Oct 27, 2014
    Last edited: Oct 27, 2014

    andy2401 macrumors newbie

    Joined:
    Jun 20, 2014
    Location:
    Norway
    #1
    Hi!

    Miss CoH from my PC days but only got the PC version so now Im planning on buying it again, but I wasn't sure if its working with yosemite. If not I'll just wait.
    Saw this thread on the aspyr support page, so it looks like some of the games dont work with yosemite yet. Have any of you guys tested with CoH?

    btw, they should port CoH2 also!
     
  2. Aspyr-Blair macrumors 6502

    Joined:
    Aug 20, 2012
    Location:
    Austin Tx
    #2
    We dont currently see any issues with COH on 10.10. Please let us know if anything looks weird though! :apple:
     
  3. andy2401 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jun 20, 2014
    Location:
    Norway
  4. arctic macrumors 6502a

    arctic

    Joined:
    Jun 18, 2008
    #4
    Thank you for getting involved with us here in MR. I encountered a hitch a few hours ago. Because of Steam's Black Friday sales, I purchased COH2. It mentioned in Steam that it's compatible with Mac. But it won't seem to install/download. After clicking install, there's an instant notification that it has finished downloading which of course is impossible since it's a huge game. Running the latest Yosemite version.
     
  5. andy2401 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jun 20, 2014
    Location:
    Norway
    #5
    COH2 aint released to / compatible with mac. Just go to Steam and check it out again.
     
  6. arctic macrumors 6502a

    arctic

    Joined:
    Jun 18, 2008
    #6
    My bad (hangover). Thanks for clarifying.
     
  7. ManuMac macrumors newbie

    Joined:
    Mar 26, 2015
    #7
    Ive got an annoying issue

    When playing COH with my macboookpro late 2008 model with the recently installed OS yosemite I get video slow motion glitches.
    Whats wrong what can I do!! Loosing to many men out there...
     
  8. Janichsan macrumors 65816

    Janichsan

    Joined:
    Oct 23, 2006
    #8
    …yet.
     
  9. ManuMac macrumors newbie

    Joined:
    Mar 26, 2015
    #9
    Coh 1

    Soo does anybody else have the slow-motion feeling with COH+10.10?
     
  10. ManuMac macrumors newbie

    Joined:
    Mar 26, 2015
    #10
    yes you do!

    I asked and the response was there are issues with COH slowing down.
    See the attached chat. with aspyr.
     

    Attached Files:

  11. Aspyr-Blair macrumors 6502

    Joined:
    Aug 20, 2012
    Location:
    Austin Tx
    #11
    Yep, just found out myself. Apologies, and I stand firmly corrected.

    We are looking into it now, and also have an open bug with Apple on the issue.
     
  12. ajanini macrumors member

    ajanini

    Joined:
    Jun 19, 2012
    Location:
    São Paulo, Brazil
    #12
    I am seeing the same problem on El Capitain.
    Hope for updates, since this thread is rather old...
     
  13. Aspyr-Blair macrumors 6502

    Joined:
    Aug 20, 2012
    Location:
    Austin Tx
    #13
    I am afraid not as we no longer have rights to work on the game :(
     
  14. Dirtyharry50 macrumors 68000

    Dirtyharry50

    Joined:
    May 17, 2012
    #14
    Well, that sucks. :(

    Gotta love that annual OS upgrade cycle with almost no regard for backwards compatibly by Apple. Awesome.

    Now to figure out how to install Mavericks on another drive to get around this.
     
  15. Dirtyharry50 macrumors 68000

    Dirtyharry50

    Joined:
    May 17, 2012
    #15
    By the way Blair, the CoH FAQ on the Aspyr support pages should probably be updated to reflect this information.
     
  16. Aspyr-Blair macrumors 6502

    Joined:
    Aug 20, 2012
    Location:
    Austin Tx
    #16
    Good catch Dirty, much appreciated. I'll get support on that now.
     
  17. virgilhilts macrumors newbie

    Joined:
    Dec 30, 2015
    #17

    As per the original poster Andy2401, I'm a big fan of the original COH game which I have had on PC. Have gone completely over to Mac now and was delighted to see the original COH game available for it. However, after reading these posts it seems if I were to buy it, it wont run on Yosemite properly - is that correct? Would love to be able to still play it, thanks.
     

Share This Page